Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

16η Αιμοδοσία ΕΠΟΝΑ (Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής )



Αγαπητοί συμπατριώτες, μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων του Λαυρίου, φίλοι Λαυριώτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.), σε συνεργασία με τον Σύλλογος Ποντίων Λαυρίου Μιθριδάτης, τον Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», την Ένωση Θηραίων «Αγία Ειρήνη», τον Σύλλογο Κρητών «Η Μεγαλόνησος», τον Σύλλογο Μακεδόνων «Ο Μέγας Αλέξανδρος», τον Σύλλογο Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών, τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Πελοποννησίων «Ο Κολοκοτρώνης», διοργανώνει την 16η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία της, σε μια προσπάθεια που έγινε θεσμός.

Η 16η αιμοδοσία του Συλλόγου περιέχει έναν ακόμα ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς έχει λάβει χαρακτήρα «πανελλήνιας εμβέλειας». Και τούτο διότι, οι φορείς που την στηρίζουν, προερχόμενοι από διαφορετικές περιοχές, εκπροσωπούν τον ελληνισμό εν συνόλω, δηλαδή τόσο τον μητροπολιτικό όσο και τον οικουμενικό. Η συνεργασία τόσων συλλόγων μας γεμίζει αισιοδοξία ότι η αιμοδοσία αυτή θα αποτελέσει ορόσημο για το μέλλον. Σας καλούμε, λοιπόν, να στηρίξετε αυτό το μοναδικό εγχείρημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ενισχύοντας με την συμμετοχή σας την διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού για την προσφορά αίματος.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06/05/2018 από τις 9:30 έως 14:30 στο πνευματικό κέντρο Αγίου Ανδρέα Λαυρίου.

Σας ενημερώνουμε, ότι όσοι αδυνατούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο Αγίου Ανδρέα έχουν τη δυνατότητα, απευθυνόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, όποτε οι ίδιοι ευκαιρήσουν.

«Δίνουμε ζωή γιατί είναι στο αίμα μας»

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Βαρυθυμιάδης Γεώργιος 6948001630

Ραπτόπουλος Γιάννης 6976986848

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την εταιρεία JimDia graphics για την δημιουργία του γραφιστικού της αιμοδοσίας.


 Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…