Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Σαρωνικού (ΟΑΠΣ)

 

                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                   για την εκδήλωση της 6/10/2012


Με το σκεπτικό ότι «σωστός και άξιος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης», η Ομάδα μας συνεχίζει την προσπάθειά της για την ενημέρωση των πολιτών στα σημαντικά θέματα, που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.
Στο πνεύμα αυτό, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18:30 έχει οργανώσει μία Εκδήλωση –Συζήτηση στο Αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού στα Καλύβια Αττικής με θέμα:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και  ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ  ΣΗΜΕΡΑ
Θεσμική, Πολιτική & Οικονομική διάσταση

Ομιλητές:
  1. Ο Δρ. Ηλίας Κ. Κονοφάγος, Χημικός Μηχανικός, έχει μακροχρόνια δράση και προϋπηρεσία σε οργανισμούς σχετικούς με υδρογονάνθρακες. Αγωνίζεται με συνέπεια και συνέχεια σε διεθνείς και εγχώριους οργανισμούς για την ανακήρυξη της ελληνικής Α.Ο.Ζ. και την προεργασία της εκμετάλλευσης και αξιοποίησης των ενεργειακών αποθεμάτων της.
  2. Ο κ. Νίκος Λυγερός είναι στρατηγικός σύμβουλος και καθηγητής σε παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και των  σωμάτων Ασφαλείας.Πρωτοστάτησε στην απόρριψη του σχεδίου Ανάν από τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο στη μαρτυρική Κύπρο και σήμερα αγωνίζεται μεταξύ άλλων τόσο για την ανακήρυξη και κατοχύρωση της ελληνικής Α.Ο.Ζ. όσο και για την καταδίκη της γενοκτονίας των Ποντίων, των Αρμενίων και των Ασσυρο-Χαλδαίων..
  3. Ο κ.  Αντώνης Φώσκολος καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης στο τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων και σταθερός αγωνιστής στην κατάδειξη της ωφέλειας από την άντληση των υδρογονανθράκων της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης αλλά και του συνολικού ορυκτού πλούτου της χώρας μας. Έχει εργαστεί καθοριστικά για τον επιστημονικό προσδιορισμό των ποικίλων κοιτασμάτων στην Ελλάδα και κυρίως στην Κρήτη.

Ε ί σ ο δ ο ς   ε λ ε ύ θ ε ρ η
Μετά τις Ομιλίες θα επακολουθήσει η υποβολή ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες και απαντήσεις από τους Ομιλητές.

Συντονιστής της Εκδήλωσης ο εκπρόσωπος της ΟΑΠΣ κ. Νίκος Καραβαζάκης. 


πηγή-vimasaronikou.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…