Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 7/4 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΜΑΔΩΝ ΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !


20/03/2012


7 σημεία σύγκλισης!

1. Κατάργηση των δανειακών συμβάσεων/μνημονίων, αναδιαπραγμάτευση του δημοσιονομικού χρέους, απόρριψη του άδικου και υπερβολικού τμήματός του.

2. Ανακήρυξη της ελληνικής Α.Ο.Ζ. έκδοση πατριωτικού ομολόγου με αντίκρισμα ένα μικρό ποσοστό του εθνικού ορυκτού πλούτου, άμεση αξιοποίησή του προς όφελος του λαού. Λογιστικός συμψηφισμός των γερμανικών πολεμικών οφειλών.

3. Καταγραφή, διαχείριση, αποτροπή, ανακοπή της λαθρομετανάστευσης.

4. Συνταγματική μεταρρύθμιση και θέσπιση δημοψηφισμάτων, κάθετος διαχωρισμός των εξουσιών. Δίωξη όσων ευθύνονται για την εξαχρείωση της χώρας και του κράτους, δήμευση των παρανόμων περιουσιών.

5. Επείγουσα αποκατάσταση της αξιοπρεπούς διαβίωσης, Υγεία και ελληνική Παιδεία για όλους τους πολίτες, άμεση περιστολή σπατάλης, αναλογική κατανομή των βαρών προσαρμογής της οικονομίας, κατάργηση των χαρατσιών.

6. Ανοικοδόμηση εκ βάθρων της ελληνικής οικονομίας με αναπτυξιακή προοπτική και έμφαση στον πρωτογενή τομέα και την Περιφέρεια , την ενεργειακή ανεξαρτησία και την αυτάρκεια.

7. Επανεξέταση-αναθεώρηση του δόγματος εξωτερικής κι αμυντικής πολιτικής.

( Δημοσιεύθηκε κι αποφασίστηκε στην Αθήνα 11-18/2/2012 )

Πρωτοβουλία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Σημειώσεις: Ι)Τα παραπάνω πολιτικά σημεία, προτείνονται ως βάση συζήτησης, για την Πανελλαδική. Προσθήκες, τροποποιήσεις κλπ,ευπρόσδεκτες. ΙΙ) 2ο θέμα στην Πανελλαδική θα είναι η σύμπραξη ή μη και κάθε πρόταση εκλογικής παρέμβασης. ΙΙΙ) Η Πανελλαδική έχει διερευνητικό χαρακτήρα γνωριμίας και φυσικά, κανέναν υποχρεώνει ή δεσμεύει. ΙV) Στη διαδικασία μετέχουν ομάδες, με έναν εκπρόσωπο, τα άτομα ως παρατηρητές. V) Website : www.dipe-net.gr / vimasaronikou.wordpress.com / 6980133016 VI) Θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση, μετεκλογικά.

* Το site είναι ακόμη υπό κατασκευή.

ΠΗΓΗ-http://vimasaronikou.wordpress.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…