Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ !


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΗΤΑΣ

19/3/2012


Ελληνίδες, Έλληνες.

Σε μια από τις δυσκολότερες και χειρότερες στιγμές της Ιστορίας μας, ας αντιτάξουμε στην λαίλαπα της ληστρικής Κατοχής, το πνεύμα και τις αξίες μας. Φιλοπατρία και Δημοκρατία. Σκέψη και Πίστη. Ευθύνη και Θάρρος. Να μας εμπνεύσει η αναγεννητική επέτειος της εθνικής απελευθέρωσής μας!

Η επίθεση που δεχόμαστε, ασκείται από τους ντόπιους γενίτσαρους, ραγιάδες και «διεθνιστές». Χωρίς αυτούς, στην δυσμενέστατη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η Ευρωζώνη και η Δύση, αυτή η Κατοχή, δεν μπορεί ούτε να εφαρμοστεί ούτε να επιτύχει. Εφόσον ανατρέψουμε την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ+ΝΔ, τον κομματικό εσμό επιχειρηματιών-καναλαρχών- συνδικαλΗστών, της διαφθοράς και της διαπλοκής, η χώρα θα ανασάνει. Ορίζοντες άλλης πολιτικής, δημοκρατικής και πατριωτικής, στην ανεκτίμητη αξία της ελληνικής Α.Ο.Ζ., στην μοναδική γεωπολιτική θέση, στο πλούσιο υπέδαφος, ανοίγουν διάπλατα. Αρκεί να αναδείξουμε εκείνους, τους έντιμους και αδέκαστους, που θα υπηρετήσουν με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση την πατρίδα.

Δημοκράτες και πατριώτες.

Έχοντας φτάσει σε ύστατο ξεπεσμό και απαξίωση η πατρίδα μας. Επανερχόμενες οι εικόνες της ναζιστικής Κατοχής… Με παράλυτη την κρατική μηχανή και διαλυμένη την κοινωνική συνοχή. Με απειλές συνοριακές και ακατάσχετη πλημμυρίδα λαθρομεταναστών. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Πρέπει να ανασυντάξουμε τις εθνικές δυνάμεις του ελληνισμού, μέσα κι έξω από την χώρα μας.

Κι εμείς, ομάδες ανεξάρτητων-ακομμάτιστων πολιτών, θα συνεισφέρουμε όσο μπορούμε. Καλούμε λοιπόν, τις ανεξάρτητες και πατριωτικές ομάδες και κινήματα σε Πανελλαδική Συνάντηση στην Αθήνα, Σάββατο 7 Απριλίου. Για να συντονιστούμε, με στόχο την απελευθέρωση και σκοπό την αναγέννηση της Ελλάδας μας!

πηγή-http://vimasaronikou.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…