Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος & ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ν.Ελλάδος & Νήσων

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος & ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ν.Ελλάδος & Νήσων διοργανώνουν εκδηλώσεις μνήμης στην Αθήνα. Τετάρτη 19/05/2010 & Κυριακή 23/05/2010.Αναλυτικά:

Τετάρτη 19/05/2010 στις 18:00 συγκέντρωση στο Σύνταγμα,στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη,με ομιλία από τη βουλευτή του Σουηδικού Κοινοβουλίου κ.Gulan Avci,καθώς & χαιρετισμό & κατάθεση στεφάνου από τον πρόεδρο του Σ.ΠΟ.Σ. Ν.Ελλάδος & νήσων. Μετά την πορεία στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί,σε συνεργασία με το δήμο Καλλιθέας,καθιστική εκδήλωση μνήμης με κεριά,μαγιάτικα λουλούδια,λύρες & μοιρολόγια,στο Παμποντιακό ηρώο στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα.

Κυριακή 23/05/2010 στις 12:15 θα πραγματοποιηθεί,σε συνεργασία με τις νομαρχίες Αθηνών,Πειραιά,Αν.Αττικής & Δυτ.Αττικής,δοξολογία,επιμνημόσυνη δέηση & ομιλία από το βουλευτή του Σουηδικού Κοινοβουλίου κ.Νίκο Παπαδόπουλο στον Ι.Ναό Αγ.Διονυσίου Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι & θα ακολουθήσει πορεία & κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη από εκπροσώπους της πολιτείας,ποντιακούς & άλλους φορείς & οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…