Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Εκκληση αξιοπρέπειας..

Ομόφωνα και ομόψυχα ο Σύλλογος Καθηγητών του Γενικού Λυκείου Ακράτας με αίσθημα ευθύνης , όπως αρμόζει σε κάθε δημοκρατικό πολίτη και σε κάθε πνευματικό άνθρωπο , με ομόθυμη συμπαράσταση και των Μαθητικών Κοινοτήτων του Σχολείου ,
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ έντονα και ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕτη βάναυση προσβολή που υφίσταται η πατρίδα μας Ελλάδα κατά πρώτον από τους επώνυμους πολιτικούς της των κομμάτων εξουσίας , που την οδήγησαν κατά τις τελευταίες δεκαετίες στη σημερινή χρεοκοπία και κατά δεύτερον από τους νυν Ευρωπαίους « προστάτες » μας και πρώην κατακτητές και εξολοθρευτές μας , που χλευάζουν την Ιστορία μας και εκβιάζουν τη « σωτηρία » μας ζητώντας να τους πουλήσουμε την Ακρόπολη , τα νησιά μας και κάθε ίχνος Εθνικής μας Αξιοπρέπειας .
Βάζουμε συμβολικά λουκέτο στο σχολείο στις 11 Μαρτίου συμμετέχοντας στη Γενική Απεργία και ως δάσκαλοι των Νέων της Πατρίδας μας κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ αποκατάστασης της προσβεβλημένης εθνικής και προσωπικής ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ .
ΝΤΡΟΠΗ να ψεκάζεται με χημικά στο πρόσωπο ο άνθρωπος σύμβολο της Εθνικής Τιμής και της Ελευθερίας , ο 90χρονος Μανώλης Γλέζος . Οι υπεύθυνοι να στηθούν στο Σύνταγμα για να τους « ψεκάσει » με τα πτύελα της καταισχύνης ο Ελληνικός λαός .
ΝΤΡΟΠΗ να λεηλατείται ο εργασιακός μόχθος του μισθωτού και του συνταξιούχου και να καταδικάζεται σε μισθό πείνας τη στιγμή που οι μεγαλοκλέφτες του εθνικού μας πλούτου παραμένουν ανεύθυνοι και ατιμώρητοι . Οι κλέφτες πολιτικοί και παραπολιτικοί να επιστρέψουν αμέσως όλα τα κλεμμένα .
Προειδοποιούμε ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε εμείς οι μισθωτοί τις απατεωνιές των αρπακτικών της χώρας μας . Δεν θέλουμε πίσω μόνον τα υλικά αγαθά που μας κλέβετε ερήμην μας .
Πρωτίστως ΖΗΤΑΜΕ πίσω την κλεμμένη βίαια ηθική και πνευματική μας ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ !

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝΚΑΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΚΡΑΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…