Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Τέσσερις (4) απέμειναν.





 




               25/03/2017



Νίκου  Καραβαζάκη

Και ο σημερινός εορτασμός της εθνικής επετείου έγινε με ενθουσιώδη λαϊκή συμμετοχή στον ανοιξιάτικο αττικό ουρανό. Η Ελλάδα έδειξε πως είναι ακόμη ζωντανή και μάχιμη, ικανή να υπερασπιστεί τον εαυτό της, με πολλά από τα καλύτερα παιδία της να το διατρανώνουν. Και είναι βέβαιο πως όσο υπάρχει η Ελλάδα μας θα υπάρχουν και εκείνοι οι πατριώτες, οι λαϊκοί αγωνιστές, έτοιμοι να την υπηρετήσουν, ακόμη και με το αίμα τους και με την ζωή τους ακόμη. Η ελληνική ιστορία, που με τόσο πάθος επιχειρούν να την εξανδραποδίσουν, είναι παρούσα και ολοζώντανη.
Αλλά η πατρίδα μας, η κοινωνία μας, αιμορραγεί ακατάσχετα εδώ και επτά χρόνια. Τα επτά δίσεκτα μνημονιακά χρόνια. Και τα τέκνα της Ελλάδας, καθημερινά εξασθενούν ή αυτοεξορίζονται για να επιζήσουν. Ευθύνη γι’ αυτό έχουν οι κυβερνήσεις αυτής της μνημονιακής επταετίας, με αρχιπροδότη το Γ. Α. Παπανδρέου. Είναι δηλαδή εσωτερικός ο μεγαλύτερος εχθρός μας. Είναι η διαπλεκόμενη κομματοκρατία, που εναλλάσσεται στους θώκους της εξουσίας, μοχλεύοντας στην αφέλεια και στα πάθη και στα ελαττώματα του λαού, στην πολιτική απαιδευσία και μαλθακότητα της κοινωνίας. Στην παρακμή που αυτή η νομενκλατούρα, η παρασιτική  κρατικοδίαιτη κάστα, δημιούργησε από την μεταπολίτευση και μόλυνε ολόκληρο το κοινωνικό σώμα με την δική της λέπρα.

Στις 5 Ιουλίου του 2015, δείξαμε με εκθαμβωτική ομοψυχία, αντίθετα σε όλες τις διχαστικές ιδεοληψίες και πολιτικές υστεροβουλίες, πως θέλουμε να λευτερωθούμε. Με ορίζοντα το 2021, στα διακοσιοστά γενέθλια της εθνικής παλιγγενεσίας, ας έχουμε ολοκληρώσει αυτό τον άθλο. Με προετοιμασία οργανωτική και πολιτική πρακτική, να αξιοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες και αφορμές στο γεωπολιτικό περιβάλλον μας που αναδιαρθρώνεται στην Μεσόγειο, στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη. Με συντήρηση της κοινωνικής συνοχής, με εθνική σύμπνοια σε κάθε εξωτερική επιβουλή. Και προπάντων, με δημοκρατική πατριωτική συσπείρωση.
Στις επόμενες τέσσερις εθνικές επετείους, ας κάνουμε σωρευτικό απολογισμό αυτών των στόχων.

Δείτε και:

2021

Όλοι Εμείς, σε ένα Εγώ: της Πατρίδας μας.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΩΝ 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Το 2021 η Ελλάδα θα συμπληρώσει τα 200 χρόνια απελευθέρωσής της από τον οθωμανικό ζυγό 

400 ετών;

Εφέτος και 5 ακόμη…

πηγή- https://vimasaronikou.wordpress.com/2017/03/25/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…