Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

24 πλειστηριασμοί αυτή την Τετάρτη, 02-11-16, στην Αττική. Αναλυτικά το πρόγραμμα. Παρά την αποχή των συμβολαιογράφων θα είμαστε όλοι στα Ειρηνοδικεία να διασφαλίσουμε την προάσπιση της λαϊκής περιουσίας!


Με 24 πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία της Αττικής συνεχίζεται αυτή την Τετάρτη 02-11-16, η βίαιη αρπαγή της λαϊκής περιουσίας και η παράδοσή της στους τοκογλύφους με τις ευλογίες της νεομνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:

11 πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 2 στο Ειρηνοδικείο Αίγινας, 1 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, 2 στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας, 1 στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 1 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων, 1 στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, 1 στο Ειρηνοδικείο Πειραιώς, 1 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου και 1 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου.

Συγκεκριμένα, στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου θα διεξαχθεί πλειστηριασμός σπιτιού 77 τμ, με τιμή προσφοράς 41000 ευρώ, για οφειλή 28000, από την διαβόητη Union de Creditos Inmobiliarios, εταιρεία που στην Ισπανία έχει συντελέσει τα μέγιστα στη μεγάλη στεγαστική κρίση, διενεργώντας πλήθος κατασχέσεων και εξώσεων.

Παρά την αποχή των συμβολαιογράφων από πλειστηριασμούς κατοικιών πολλοί εξ αυτών προσέρχονται στα Ειρηνοδικεία προκειμένου να τους διενεργήσουν και γι αυτό πρέπει να είμαστε όλοι εκεί!

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο θα δώσει δυναμικό “παρών” όπως πράττει 3 χρόνια τώρα, ενισχύοντας το κίνημα Αντίστασης στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.

Το ραντεβού είναι σταθερό και αυτή την Τετάρτη, 4-5μμ στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

πηγή-http://www.kinimadenplirono.gr/24-pleistiriasmoi-tetarti-02-11-16-attiki-oloi-sta-eirinodikeia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…