Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ERΤOPEN ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΟΥΝ



Aνακοίνωση – Καταγγελία
Αγία Παρασκευή 24/10/2016

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤΟΠΕΝ
ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΟΥΝ

Την ώρα που όλη η Ελλάδα, η Βουλή και το ΣτΕ κυριαρχείται από το νέο μαύρο στα κανάλια, αυτή η ώρα επιλέχτηκε από καρεκλοκένταυρους, εγκάθετους, αντιδημοκράτες, εχθρούς της πολυφωνίας και της ελευθεροτυπίας
να ρίξουν μαύρο και στην ΕΡΤΟΠΕΝ.

Για τρίτη φορά μέσα σε ένα χρόνο που προσπαθούν με την κατάσχεση των μηχανημάτων εκπομπής να μας φιμώσουν. Η πρώτη φορά ήταν στις 23/9/15 με τις προσαγωγές και του προεδρείου της ΠΟΣΠΕΡΤ, η δεύτερη 3 μήνες μετά και η τρίτη τώρα.

Απαιτούμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να μας επιστραφεί ΟΛΟΣ ο εκδικητικά κατασχεμένος εξοπλισμός
Καταδικάζουμε και εγκαλούμε όλους αυτούς τους νοσηρούς εγκεφάλους που κρύβονται πίσω από τέτοιες στοχευμένες και εκδικητικές ενέργειες , που για χάρη των αφεντικών, θέλουν να κλείσουν όποια φωνή δεν ελέγχουν.

Όλοι γνωρίζουν ότι στο ραδιόφωνο δυο αποφάσεις του Δ΄ τμήματος του ΣτΕ και της ολομέλειας του, έχουν κρίνει τελεσίδικα ότι κανένας ραδιοφωνικός σταθμός δε λειτουργεί σε νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας, πόσο μάλλον όταν η κυβέρνηση και ο ίδιος ο υπουργός επικρατείας πρόσφατα εγκαινίασε τη λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη του ΑΠΕ-ΜΠΕ αν και εκεί υπήρχαν δυο δημόσιοι Ρ/Σ σταθμοί της ΕΡΤ.

Η ΕΡΤΟΠΕΝ ο σταθμός της ελεύθερης έκφρασης που αναμεταδίδεται και από άλλους σταθμούς στα FM στην περιφέρεια θα συνεχίσει να λειτουργεί στο διαδίκτυο και θα προσπαθήσουμε άμεσα να ξαναεκπέμψουμε στο λεκανοπέδιο και πάλι μέσω των FM.

Η ΕΡΤΟΠΕΝ έδινε και δίνει βήμα σε όλους όσους πολεμούν τα μνημόνια και τα θανατηφόρα μέτρα που φέρνουν στις πλάτες της κοινωνίας και που αφανίζουν γενιές ολόκληρες.

Η ΕΡΤΟΠΕΝ είναι μια αναγκαιότητα για την κοινωνία και τους αποκλεισμένους από άλλα ΜΜΕ και την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση που φιλοξενούν κυρίως φιλομνημονιακές φωνές με στόχο την χειραγώγηση και την προπαγάνδα..

Η ΕΡΤΟΠΕΝ με την παγκοίνως γνωστή ιστορία της και με τη συμβολή της στους συνδικαλιστικούς αγώνες και διεκδικήσεις καθώς και στον αγώνα για την κατάργηση των μνημονίων - δικαιούται και θα παραμείνει ανοιχτή.
Θα συνεχίσει να είναι η φωνή του κάθε αγωνιστή, για δικαιοσύνη, ισονομία, δουλειά με δικαιώματα, ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία και υπέρ της κοινωνίας των πολιτών και των αναγκών τους.

Η ΕΡΤΟΠΕΝ ενόχλησε και θα συνεχίσει να ενοχλεί όλους αυτούς που πρεσβεύουν τις πολιτικές των μνημονίων της φτώχιας και της εξαθλίωσης, όλους αυτούς που μας θέλουν υποταγμένους για να τους μοιάζουμε και αδιαμαρτύρητα να δεχόμαστε «το σφάξε με αγά μου να αγιάσω».

Η ΕΡΤΟΠΕΝ ενόχλησε και θα συνεχίσει να ενοχλεί γιατί στον αυταρχισμό της κυβέρνησης ζητά να απαντήσουμε με συνεχή αγώνα μέχρι να ανατρέψουμε τα μέτρα οδοστρωτήρα των μνημονίων και όσους τα πρεσβεύουν.

Η ΕΡΤΟΠΕΝ ενόχλησε και θα συνεχίσει να ενοχλεί με τη συνέπεια της άλλα κυρίως με την αντοχή της παρά το λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται και τώρα από την κυβέρνηση και τα τσιράκια της, άσχετα αν αυτά έχουν ή δεν έχουν θεσμικό ρόλο.

Η ΕΡΤΟΠΕΝ ενόχλησε και θα συνεχίσει να ενοχλεί γιατί, όλοι όσοι στηρίζουν το αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα είναι ανιδιοτελείς, αλληλέγγυοι και καταθέτουν την ψυχή τους επιτελώντας το καθήκον τους, που είναι βαρύ σαν την ιστορία της.
Αγωνίζονται υπερασπίζοντας την ελευθεροφωνία, την δημοκρατία και τα συνταγματικά δικαιώματα, τιμώντας τους λαϊκούς αγώνες και το αίμα που χύθηκε για κοινωνική δικαιοσύνη και ισονομία, οπλίζοντας και οπλισμένοι με δύναμη ώστε να θεριέψουν οι αγώνες μας.

Η ΕΡΤΟΠΕΝ ενόχλησε και θα συνεχίσει να ενοχλεί γιατί όλοι εμείς θα λειτουργήσουμε, είτε το θέλουν, είτε όχι .

Το μέταλλο μας έχει σφυρηλατηθεί σε αγώνες ανένδοτους και νικηφόρους.
Όλοι μαζί, κοινωνία - αλληλέγγυοι- ΠΟΣΠΕΡΤ και συνδικάτα δηλώνουμε ότι κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει.

Είναι η ώρα τώρα να αντιπαρατεθούμε με αυτές τις πολιτικές της εξαθλίωσης, του αφανισμού και της αναξιοπρέπειας.

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ΕΡΤΟΠΕΝ – ΑΝΟΙΧΤΗ!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ – ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ- Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

πηγή-ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…