Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ο «SOS Τροχαία Εγκλήματα» στην Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής



Στις 12 Μαίου 2016 αντιπροσωπεία του SOS Τροχαία Εγκλήματα στην οποία συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, Γιώργος Κουβίδης, Φαίδων Καρυδάκης, Αλέκος Κρητικός και Μανώλης Σταυρουλάκης συμμετείχαν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής.
Στην συνεδρίαση εκτέθηκαν αναλυτικά οι απόψεις του συλλόγου μας για το θέμα της Ταχύτητας στο Οδικό δίκτυο και τις οδυνηρές/αιματηρές επιπτώσεις που αυτή έχει σαν υπ αριθμόν ένα φονιάς και στους ελληνικούς δρόμους καθώς επίσης για το θέμα της Δικαιοσύνης και τον ρόλο που παίζει η αμνήστευση των Τροχαίων Εγκλημάτων στην διαιώνιση της αναπαραγωγής των Τροχαίων Εγκλημάτων.
Για το θέμα της ταχύτητας δείτε τα στοιχεία στα οποία αναφέρθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου μας

Γιώργος Κουβίδης ΕΔΩ 

Για το θέμα της Δικαιοσύνης, στο οποίο αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας Φαίδων  Καρυδάκης, δείτε το υπόμνημα που υπέβαλε ο σύλλογος μας στον Υπουργό Δικαιοσύνης κο Παρασκευόπουλο και συζητήθηκε μαζί του στις 17/12/2015 ΕΔΩ

Επιλέξαμε να εστιάσουμε στα δυο αυτά θέματα γιατί ενώ είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τον περιορισμό των Τροχαίων Εγκλημάτων δεν απασχόλησαν ιδιαίτερα τις μέχρι σήμερα συνεδριάσεις της επιτροπής. Εκτός απ αυτό υπάρχει βέβαια και ένας δεύτερος ιδιαίτερα σημαντικός λόγος. Τόσο τα μέτρα για τον περιορισμό της ταχύτητας όσο κι αυτά για την απόδοση Δικαιοσύνης είναι μηδενικού κόστους άρα η οικονομική κρίση και η έλλειψη πόρων δεν μπορεί γι αυτά να αποτελεί άλλοθι.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω το βίντεο με την συζήτηση στην επιτροπή που μεταδόθηκε απο το κανάλι της Βουλής. Εκτός απο τον SOS Τροχαία Εγκλήματα στην ίδια συνεδρίαση παρέμβαση έκαναν ο Νίκος Στάππας και η Έλσα Τσεκούρα από την κινηση πολιτών ΠΕΖΗ εκθέτοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πεζοί στην σύγχρονη παραδομένη στο αυτοκίνητο πόλη.

πηγή- https://sostegr.wordpress.com/2016/05/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…