Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

3η Πανελλαδική – Παγκύπρια Διαμαρτυρία για Όλα τα Ζώα.




Σας καλούμε όλους φέτος να παρευρεθείτε στην 3η Πανελλαδική – Παγκύπρια Διαμαρτυρία για Όλα τα Ζώα. Μαζί θα γίνουμε η φωνή για όλα αυτά τα πλάσματα που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους. Έχουμε τη δύναμη με συμπονετικές επιλογές και αλλάζοντας τρόπο σκέψης και δράσης να φέρουμε ένα τέλος στη βία και τη δυστυχία τους. Η παρουσία σας είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτη - είναι απολύτως απαραίτητη - γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να φτιάξουμε έναν ειρηνικό και δίκαιο κόσμο.

Στον πλανήτη μας η κακοποίηση, εκμετάλλευση και θανάτωση των μη ανθρώπινων ζώων είναι δίχως προηγούμενο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά, πάνω από 150 δισεκατομμύρια ζώα ξηράς και θάλασσας σκοτώνονται κάθε χρόνο μόνο για τροφή, χωρίς να υπολογίζονται οι παράπλευρες απώλειες της αλιείας και όσα στοιχεία δεν δηλώνονται επίσημα. Οι βιομηχανίες γάλακτος και αυγών αποτελούν την οργανική συνέχεια της βιομηχανίας κρέατος, κακοποιώντας συστηματικά και σαδιστικά τα ζώα που χρησιμοποιούν για την παραγωγή τους.

Ταυτόχρονα, εκατομμύρια άλλες αισθανόμενες υπάρξεις υπόκεινται σε αβάστακτη βαναυσότητα ή/και θανάτωση για πειραματικές δοκιμές προϊόντων, για το δέρμα, τη γούνα, το μαλλί και τα πούπουλά τους και για το κέρδος της βιομηχανίας ψυχαγωγίας και θεαμάτων σε ζωολογικούς κήπους, δελφινάρια και τσίρκα.

Χιλιάδες εγκαταλελειμμένα οικόσιτα ζώα βιώνουν την πλήρη εξαθλίωση στο ανθρωπογενές περιβάλλον, ενώ την ίδια στιγμή εκτροφεία οικόσιτων ζώων φέρνουν με το ζόρι στη ζωή νεαρά κουτάβια και γάτες “ράτσας” στις χειρότερες των συνθηκών για να πουληθούν σε αφελείς αγοραστές.

Έφτασε ο καιρός η κατάσταση να αλλάξει. Να πράξουμε σύμφωνα με την ηθική μας πυξίδα, σύμφωνα με τις αρχές της συμπόνιας, της δικαιοσύνης και της μη βίας. Να αναγνωρίσουμε στα δισεκατομμύρια αυτά πλάσματα το δικαίωμα να ζουν ελεύθερα και χαρούμενα, χωρίς τη δική μας καταστροφική και βάναυση παρέμβαση.

Tην διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη στηρίζουν οι παρακάτω οργανώσεις:
Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης
Συλλογικότητα Vegan Thessaloniki
Οικόπολις – μια παράλληλη πόλη
Φιλοζωικό Σωματείο «Ο Άργος»
«Νοιάζομαι» φιλοζωική οργάνωση Θεσσαλονίκης

3η Πανελλαδική - Παγκύπρια Διαμαρτυρία για ΟΛΑ τα ζώα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:
https://www.facebook.com/events/265939017085126/

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ:
https://www.facebook.com/events/424878361056217/

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ:
https://www.facebook.com/events/562488063926463/

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΑΡΙΣΣΑΣ
https://www.facebook.com/events/1340390369321138/

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
https://www.facebook.com/events/230512960657031/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…