Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!





Νίκου Καραβαζάκη



  1.   Ο Τσίπρας με προεκλογική δέσμευση «να σκίσει τα μνημόνια» και με εντολή απόρριψης των μνημονίων από το δημοψήφισμα που ο ίδιος προκάλεσε, υπήγαγε την Ελλάδα στο επαχθέστερο όλων νέο μνημόνιο, άμεσης εκποίησης της δημόσιας περιουσίας και εξανδραποδισμού του εργαζόμενου και φορολογούμενου λαού. Έκανε πραξικόπημα, αντίθετο σε κάθε δημοκρατικό θεσμό, αντισυνταγματικό, αντικοινοβουλευτικό.
  2. Άμεσα πρέπει να διωχθεί για την εκτροπή που επιβάλλει στην χώρα, οι διαδικασίες πρέπει να ξεκινήσουν μέσα κι έξω από την Βουλή. Όσοι βουλευτές καταδικάζουν το πραξικόπημά του, να κινήσουν τις διαδικασίες δίωξής του και οπωσδήποτε δεν πρέπει να παραιτηθούν αλλά μέχρι τέλους να τιμήσουν τις υποσχέσεις τους έναντι του λαού.
  3. Τα εκτός συγκυβέρνησης κόμματα που συντάσσονται και συμπορεύονται γίνονται εξ ίσου συνένοχα και πρέπει να υποστούν τις νομικές συνέπειες επίσης.
  4. Το πραξικόπημα Τσίπρα, επισφραγίζει την ολέθρια κατάπτωση της «μεταπολίτευσης». Ακολούθησε αυτό του ΓΑΠ που εκχώρησε την εθνική κυριαρχία και αυτό του Σαμαρά που απαγόρευσε την δημόσια ενημέρωση-πληροφόρηση.
  5. Είναι ένα πραξικόπημα με ηθικούς αυτουργούς και εντολείς το παράνομο ιερατείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Γερμανίας και των τραπεζιτών.
  6. Το πραξικόπημα Τσίπρα πρέπει άμεσα να ανατραπεί, καθώς καταλύει ολοκληρωτικά τους δημοκρατικούς και συνταγματικούς θεσμούς, αποτελεί προηγούμενο για αδιανόητες δικτατορικές εκτροπές, πολύ δε περισσότερο καθώς διαφαίνεται πλέον η επέλαση των νέο-και κρυπτό- ναζί στην εξουσία. Το πραξικόπημα Τσίπρα αποτελεί παρακαταθήκη και επιτομή κατάλυσης της ελληνικής Δημοκρατίας εφεξής. Είναι το πλέον επικίνδυνο προηγούμενο ενόψει του δημοψηφίσματος στην Κύπρο.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ!

πηγή-https://vimasaronikou.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…