Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ...




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ"

                                                                  ΑΚ9/2013                  
                                                                 17.1.2013

Αποκαλυπτικά είναι τα Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης με την είδηση οτι φέρεται να  υπάρχει συμφωνία μεταξύ ξένων συμφερόντων , Αλεξαντερ Ντάουνερ, Κυβέρνησης  και κάποιων Προεδρικών υποψηφίων, να μην αξιοποιηθεί το Φυσικό Αέριο πρίν απο τη λύση του Κυπριακού ώστε, να γίνει δικοινοτικός διαμοιρασμός των εσόδων απο το Αέριο υπο την ομπρέλλα και τη μορφή του νέου Διζωνικού Δικοινοτικού Κράτους δύο Πολιτικά ισοτίμων Κοινοτήτων, όταν και εφόσον λυθεί το Κυπριακό στη βάση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.
Αυτές οι πληροφορίες συμπίπτουν και με τις Προεδρικές δηλώσεις πολιτικής που έκαμε στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ο πρόεδρος της Δημοκρατίας για συνδιαχείριση του Φυσικού Αερίου με την Τουρκία, και διαμοιρασμό των εσόδων απο το Αέριο μεταξύ των δύο Κοινοτήτων. Ταυτόσημη και παράλληλη «σύμπτωση» αποτελεί  και η δραστηριότητα Ντάουνερ που με επαφές ακόμη και με Προεδρικούς υποψηφίους κατεπιλογήν, να κλειδώσει τέτοια συμφωνία με το  διάδοχο του Δημήτρη Χριστόφια  προωθώντας  σιγά σιγά και ενσωμάτωση της δέσμευσης σε εκθέσεις του ΟΗΕ και Ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας, με σχετικές αναφορές περί συνδιαχείρισης , διαμοιρασμού του Φυσικού πλούτου, οτι το Φυσικό Αέριο θα αποτελέσει την προίκα  για τη λύση  κ.λ.π. κ.λ.π.
Άραγε να είναι και εξαιτίας αυτών των προδεσμεύσεων που και η πρόταση του ανεξάρτητου Προεδρικού  υποψηφίου Γιώργου Λιλλήκα  για άμεση αξιοποίηση της ύπαρξης του Φυσικού Αερίου , τυγχάνει της πολεμικής και απαξίωσης που ακούουμε απο τους ανθυποψηφίους του, κ.κ.  Νίκο Αναστασιάδη και Σταύρο Μαλά;  Αραγε αυτός να είναι ο λόγος για τις αναβολές και καθυστερήσεις με διάφορα λογικοφανή επιχειρήματα που παρατηρούνται στην εκτέλεση επιβεβαιωτικών διατρήσεων, στην υπογραφή Συμβολαίων για νέες αδειοδοτήσεις  , για διάφορα έργα υποδομής , στη σύναψη στρατηγικών συμφωνιών κ.λ.π. κ.λ.π.;
Αυτές οι αναφορές εφόσον ισχύουν, αφού δεν διαψεύδονται, αποτελούν μέγα θέμα ηθικής τάξης που άπτεται του Δημοσίου Συμφέροντος και δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητες απο κανένα, ιδιαίτερα τους ψηφοφόρους που φαίνεται για ακόμη μια φορά να σύρονται απληροφόρητοι, για  να φορτώσουν στο σβέρκο τους Πρόεδρο, ο οποίος να έχει τέτοιες προδεσμεύσεις προς ξένους.
Νοουμένου οτι οι αναφορές ισχύουν, τίθεται και θέμα για το Κυπριακό, αφού κάτω απο το βάρος της οικονομικής εξαθλίωσης σίγουρα θα μας εκβιάσουν να λυθεί το Κυπριακό όπως όπως, ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε το Αέριο για να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση.
Αν πράγματι παίζονται τέτοια σατανικά παιγνίδια έχουμε φθάσει στον πάτο της ηθικής κατάπτωσης και καλούμε το Λαό να αναλογισθεί τις ευθύνες του, διότι η ευθύνη για τη διάσωση του τόπου πέφτει πλέον στους ώμους μας και οι Προεδρικές εκλογές προσφέρουν την ευκαιρία, Δημοκρατικά, να εξουδετερώσουμε τους ξένους σατανικούς σχεδιασμούς σε βάρος μας.
Υπάρχει επιλογή στην υποψηφιότητα ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΛΛΗΚΑ   , για μια νέα πορεία καθαρά αντικατοχική ως μέλη και της Ευρώπης με ίσα δικαιώματα, κατα τον αρμόζοντα τρόπο να διεκδικήσουμε δυναμικά τα δικαιώματά μας , με στόχο την οικονομική και κοινωνική ανάκαμψη και τη διεκδίκηδση της αποκατάστασης της Διεθνούς Νομιμότητας στην Κύπρο με πλήρη και χωρίς  ορους αποχώρηση των Τουρκικών στρατευμάτων και των Τούρκων εποίκων.
Εμπρός συμπατριώτες, στο χέρι μας είναι  , ειρηνικά και σιωπηρά μπροστά στην κάλπη, να επαναφέρουμε την αξιοπρέπεια, τον αυτοσεβασμό και την προοπτική σε αυτόν τον τόπο. Τώρα είναι η ώρα της ελεύθερης σκέψης και ενέργειας, μακριά απο Κομματικά και άλλα σύνδρομα και αναστολές.


πηγή- www.adoulotikerinia.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…