Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

«Υπερχρεωμένα νοικοκυριά, νομικός και κινηματικός αγώνας».

 


























Τι κάνουμε με τα χαράτσια;
Ποιά η άμυνα μας για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά;
Ελάτε στην ημερίδα μας να συζητήσουμε και να συμμετάσχουμε συλλογικά στις λύσεις των προβλημάτων μας.
 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω μάχεται τρία χρόνια τώρα για την προάσπιση του κοινωνικού χαρακτήρα των δημοσίων αγαθών και των αγαθών πρώτης ανάγκης που είναι απαραίτητα για την αξιοπρεπή διαβίωση του λαού. Παλεύουμε για την κατάργηση των χαρατσιών που επιβάλλει το κράτος των τραπεζιτών προκειμένου να μετακυλίσει το κόστος της κρίσης από τις τράπεζες στα νοικοκυριά.
Η υποδούλωση του λαού που επιχειρείται μέσω των δυσβάσταχτων χαρατσιών και του σμπαραλιάσματος των εργασιακών δικαιωμάτων πρέπει να μας βρει όλους απέναντι. Δεν πρόκειται να μείνουμε άπραγοι μπροστά στην απειλή αρπαγής της περιουσίας χιλιάδων υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Στην κατεύθυνση της οργάνωσης μίας ισχυρής γραμμής προάσπισης της λαϊκής περιουσίας, το Κίνημα Δεν Πληρώνω διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση-συγκέντρωση με θέμα:

 «Υπερχρεωμένα νοικοκυριά, νομικός και κινηματικός αγώνας».

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/01/13, 7:30 μμ, στο θεατράκι της οδού Καυτατζόγλου 5 στα Πατήσια, στον 1ο όροφο.

Ομιλητές θα είναι: ο δικηγόρος της ΕΚΠΟΙΖΩ, Βίκτωρ Τσιαφούτης, δικηγόροι της Νομικής Ομάδας του Κινήματος Δεν Πληρώνω,  Βασίλης Παπανικολάου, Αλέξανδρος Λάμαρης, Χρήστος Λιαρομμάτης-  και ο πρόεδρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω Βασίλης Παπαδόπουλος.

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

 Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2110192839. Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας προκειμένου να προωθηθούν και να απαντηθούν από τη Νομική Ομάδα του Κινήματος Δεν Πληρώνω, στο e-mail: epitropes2010@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…