Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Διαβάστε στό χωνί της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου


  
                                        Δεκ. 15 2012

Πάρτε μία γεύση από την πλούσια θεματολογία με την οποία θα βγει και αυτήν την Κυριακή, Το ΧΩΝΙ της Αντίστασης, αγριεμένο, αδέσμευτο και αποφασισμένο να σας πει τις αλήθειες που όλοι οι άλλοι σας κρύβουν, στα περίπτερα όλης της χώρας!

Μετοχικό Ταμείο Στρατού: Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ετοιμάζεται να βγάλει νόμο για να καλύψει αναδρομικά τις παρανομίες! Παναγιωτόπουλος και Καράμπελας υποκύπτουν στον πολιτικό εκβιασμό και κρατάνε σε ομηρία 145.000 στρατιωτικούς!

Διαβάστε Στο ΧΩΝΙ: Θα πάρουν τελικά μέρισμα οι απόστρατοι τα Χριστούγεννα;
Ξεπουλάνε κοψοχρονιά την ΕΥΔΑΠ και τα Κρατικά Λαχεία: Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει πώς μαγειρεύουν τα νούμερα για να μας πείσουν ότι η περιουσία του ελληνικού λαού δεν αξίζει φράγκο και να τη δώσουν για ένα κομμάτι ψωμί σε κολλητούς και ημετέρους.

Μόνο Στο ΧΩΝΙ, δύο αναλύσεις για την Αργεντινή που θα συζητηθούν: Τα ψέματα που μας λένε για την Αργεντινή ώστε να δικαιολογήσουν το πλιάτσικο τους στην Ελλάδα. Πώς η Κίρχνερ έστειλε τα ξένα κοράκια από εκεί που ήρθανε και αρνήθηκε να δώσει φράγκο σε αυτούς που επιβουλεύονταν την εθνική ανεξαρτησία του λαού της.

Αυτήν την Κυριακή, Το ΧΩΝΙ κρατούν:
Δημήτρης Στρατούλης: «Θα ακυρώσουμε τα μνημόνια της καταστροφής»
Άννα Βαγενά: «Όποιος δε μπορεί, ας μην πληρώσει το κράτος»
Έλλη Πασπαλά: «Πρέπει να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας»ΠΗΓΗ-www.toxwni.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…