Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Αναστολή των Εκδηλώσεων Μνήμης της ΟΠΣΕ στο Ζάππειο – Ολοι στο Σύνταγμα για την κατάθεση στεφάνων




Η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ) με ανακοίνωση της αναστέλλει τις προγραμματισμένες  εκδήλώσεις μνήμης (Ημερίδα και Φεστιβάλ Χορού) που ήταν προγραμματισμένες για τις 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο,  με αιτιολογία την πιθανή αποδυνάμωση των εκδηλώσεων των Σωματείων Μελών της για τα 90 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και Προσφυγιά  που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ελλάδα.
Η καθιερωμένη επίσημη Αρχιερατική δοξολογια θα πραγματοποιηθει κανονικά την  Κυριακη 16 Σεπτεμβριου 2012 και ωρα 9 στον Ι. Ν. Αγιας Ειρηνης (Οδός Αιόλου)  στην οποία  την κυβερνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργος Παιδειας και Δια Βίου Μάθησης  κ. Κων/νος Αρβανιτοπουλος.
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει  η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα (11:00 πμ). Η ΟΠΣΕ καλεί τα Μικρασιατικά Σωματεία να προσέλθουν με τα λάβαρα τους πλαισιωμένα από νέες και νέους με τις παραδοσιακές μικρασιατικές ενδυμασίες.
Το Δίκτυο Μικρσιάτης καλεί όλους τους Μικρασιάτες να πάρουν τα παιδιά τους και τους φίλους τους και να λάβουν  μέρος στη κορυφαία εκδήλωση  απόδωσης Τιμής και Μνήμης για τα 90 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή  το πρωινό της Κυριακής στο Σύνταγμα. Οσοι έχουν τον χρόνο και τη διάθεση να αποδώσουν πραγματική  τιμή στους προγόνους τους πρέπει να είναι εκεί την Κυριακή!
Ολοι στο Σύνταγμα!

πηγή-mikrasiatis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…