Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

13ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ «Ευγένιος Σπαθάρης»







Το 13ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών «ΣΠΑΘΑΡΕΙΑ 2012» διοργανώνει το Μουσείο Θεάτρου Σκιών Δήμου Αμαρουσίου «Ευγένιος Σπαθάρης» από την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012.
Τα Σπαθάρεια 2012 θα διεξαχθούν στον αύλειο χώρο της νέας έδρας του Μουσείου (Βορείου Ηπείρου 27 & Μεσογείων, Κοκκινιά Αμαρουσίου).
Την έναρξη του 13ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, την Τετάρτη 5/9/12 στις 7:30 μ.μ. Θα ακολουθήσει η παράσταση «Ο θρίαμβος του Καραγκιόζη» από το μαθητή του Ευγένιου Σπαθάρη Γιάννη Νταγιάκο.
Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8.μ.μ. ο ταλαντούχος νέος καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Τσώνης, θα δώσει την παράσταση «Η πόλη των αγράμματων».
Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8 μ.μ. ο ταλαντούχος νέος καραγκιοζοπαίχτης Κώστας Ντούμπας, θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο Καραγκιόζης φούρναρης».
Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8 μ.μ. ο ταλαντούχος νέος καραγκιοζοπαίχτης Μπάμπης Μακρής θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και οι εξωγήινοι».
Η αυλαία του φεστιβάλ θα πέσει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. με την παράσταση του καραγκιοζοπαίχτη Σωκράτη Κοτσορέ «Ο Καραγκιόζης πλοίαρχος».
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…