Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ICAWC 2012 ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

icawc logo

(APPEAL TO ALL ANIMAL WELFARE GROUPS ACROSS THE GLOBE
- ICAWC 2012 HEADS SOUTH TO GREECE scroll down for english)

http://www.icawc.org


Το ICAWC (International Animal Welfare Conference), το Διεθνές Συνέδριο για τα Ζωα Συντροφιάς, είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για όσους εργάζονται η δραστηριοποιούνται στη Ευημερία των Ζώων Συντροφιάς. Γιορτάζοντας φέτος 14 χρόνια συνεχούς επιτυχίας, το τριήμερο συνέδριο έρχεται στη Μεσόγειο και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο MARE NOSTRUM στην ΒΡΑΥΡΩΝΑ στις 16,17 και 18 Οκτωβρίου 2012.

Το ICAWC είναι το σημαντικότερο συνέδριο στο είδος του, καθώς φέρνει σε επαφή ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο που έχουν κοινό μέλημα και όραμα να δημιουργήσουν ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για τα ζώα συντροφιάς. Πάνω από 300 σύνεδροι μέσα στις 3 ημέρες του συνεδρίου μαθαίνουν, ανταλλάσουν πληροφορίες και απόψεις, συζητούν και χτίζουν σχέσεις, με διεθνείς, σύγχρονους ειδικούς και επαγγελματίες του χώρου.

Η Clarissa Baldwin, ιδρύτρια του ICAWC και Διευθύνουσα Σύμβουλος της μεγαλύτερης Φιλοζωικής Oργάνωσης της Μεγάλης Βρετανίας της DogsTrust, σχολιάζει:
«Για 14 χρόνια το ICAWC είναι το κυριότερο συνέδριο για όσους ασχολούνται ή εργάζονται στην Ευημερία των ζώων, γιατί παρέχει μάθηση και ανταλλαγή τεχνογνωσίας. Εχουμε φιλοξενήσει πάνω απο 2.000 άτομα και οργανώσεις από κάθε γωνιά της γης, που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τα ζώα. Απευθύνεται σε όλους, είτε είναι μέλη φιλοζωικού οργανισμού, είτε κτηνίατροι, είτε βοηθάνε μόνοι τους τα ζωα της γειτονιάς τους».

Φέτος, ομιλητές διεθνούς εμβέλειας θα παρουσιάσουν θέματα όπως:
- Νομική καθοδήγηση
- Μικροτσίπ
- Μεταδιδόμενες ασθένειες από χώρα σε χώρα (travelling diseases)
- Εμπόριο σκυλίσιου κρέατος
- Σκύλοι ανιχνευτές ασθενειών
- Εξεύρεση πόρων σε άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον (fund raising)
- Προσεγγίσεις συμπεριφοράς και εκπαίδευσης
- Αξιοποίηση στο μέγιστο των Μ.Μ.Ε.
- Εκπαιδεύοντας τους αυριανούς κατόχους κατοικιδίων
Το κόστος συμμετοχής είναι 50 € ανά άτομο. Οσοι δηλώσουν συμμετοχή πριν τη 1 Σεπτεμβρίου 2012 μαζί με έναν ακόμα, εχουν μειωμένο κόστος εγγραφής (75 € για 2 συμμετέχοντες).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο www.icawc.org Η να επικοινωνήσουν με την Helen Speake, ICAWC, 17 Wakley Street, London EC1V 7RQ, UK. Email international@dogstrust.org.uk
Οι ομιλίες του Συνεδρίου είναι στην Αγγλική γλώσσα. Αν προκειμένου να συμμετέχετε χρειάζεστε μετάφραση στα ελληνικά, παρακαλούμε ενημερώστε μας μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου στο info@pfo.gr

ΠΗΓΉ-www.spazgreece.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…