Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012


 

 

13.6.12


Αυτές τις ώρες «ανδρεία σωφροσύνης αιρετωτέρα»


Του Στέλιου Παπαθεμελή
Προέδρου Δημοκρατικής Αναγέννησης
     
Αγρίως και ραγδαία φτωχοποιούμενη ελληνική κοινωνία. Ταχυφλεγής παραβατικότητα. Ερημιά, κατάθλιψη, απόγνωση και φρίκη παντού. Σβησμένα χαμόγελα, τραυματισμένες ελπίδες. «Πυρσός ουδαμού» στην έκφραση του αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου.
Οικτρή η αποτυχία της συνταγής Μέρκελ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Παρά ταύτα, τοκογλύφοι και αιμοδιψής Γερμανίδα, συνεχίζουν αδίστακτοι τη σαδιστική τους συμπεριφορά προς τον ευρωπαϊκό Nότο, που με τα ελλείμματά του τροφοδοτεί τα πλεονάσματά τους.
Προς στιγμήν μας σέρβιραν άριστο μάθημα από Μαδρίτη, σε αντιπαραβολή με το αίσχιστον ελλαδικό από Καστελλόριζο, που εξακολουθεί να εκπέμπεται άχρι καιρού εξ Αθηνών. Η Ισπανία, με την αντίσταση της πολιτικής της τάξης, απέκρουσε την υπαγωγή της στο κακόφημο Μνημόνιο και κράτησε δι’ εαυτήν τον έλεγχο της οικονομικής και δημοσιονομικής της πολιτικής. Το ΔΝΤ και η ΕΕ, θα επιτηρούν εκ του μακρόθεν και πολύ διακριτικά, μας λένε.
Αυτά από μια Ισπανία που χρωστά στις ξένες τράπεζες 700 δισ.€ και έχει τριπλάσιο πρωτογενές έλλειμμα από το δικό μας.
Τελικά ούτε θρίαμβος, αλλά ούτε πύρρειος υπήρξε η νίκη των Ισπανών. Δείγμα ότι αν η αντίστασή τους ήταν σκληρότερη, θα είχαν και εντυπωσιακότερο, σταθερότερο και ασφαλώς μεταδοτικό αποτέλεσμα.
Όσο πλησιάζει η 17η Ιουνίου, 

 

 

31.5.12


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ


Η Δημοκρατική Αναγέννηση αρνείται να συμμετάσχει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, διότι και αυτές διεξάγονται μέσα στις ίδιες απαγορευτικές συνθήκες για τα εκτός Βουλής σχήματα.
Σ’ αυτό το πλαίσιο καθολικού αποκλεισμού μας από τα κεντρικά ΜΜΕ, οι Έλληνες πολίτες δεν θα μπορέσουν να πληροφορηθούν ούτε πολλοστημόριο της πολιτικής μας πρότασης, αλλά ούτε καν το γεγονός της καθόδου μας, όπως άλλωστε συνέβη και στις 6 Μαΐου.
Το καρτέλ των κομμάτων της Βουλής, για άλλη μια φορά υπεξαίρεσε τον τηλεοπτικό χρόνο και τις κρατικές επιδοτήσεις για τον εαυτό του. Οι κρατικοδίαιτες ηγεσίες του κομματοκρατικού και κλεπτοκρατικού συστήματος, δεν επέδειξαν την παραμικρή ευαισθησία να παραιτηθούν από τα σκανδαλώδη προνόμιά τους, ούτε σ’ αυτές τις βάναυσες ώρες που περνάει ο λαός μας εξαιτίας τους.
Το καταρρέον σύστημα, άγχεται να αναπαραγάγει τον εαυτό του. Γι’ αυτό φιμώνει στη γένεσή της κάθε ανεξάρτητη και δυσάρεστη φωνή.
Στις 6 Μαΐου δώσαμε με αιματηρές θυσίες τη μαρτυρία ενός άλλου πολιτικού ήθους και ύφους. Αυτού που προσδιορίζεται από την στράτευσή μας στις μεγάλες ελληνικές αξίες της ζωής, την πίστη των πατέρων μας, την ισχυρή αίσθηση ταυτότητάς μας,  την αλληλεγγύη, τη δικαιοσύνη, την ελευθερία και την αγάπη.
Για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, απορρίψαμε προτάσεις, αρνούμενοι και την βολή μας, αλλά και την σπατάλη δυνάμεων σε ένα στημένο παιχνίδι.
Παραμένουμε όρθιοι, πεισματικά ενεργοί και πάντοτε στη διακονία του λαού μας.
Αυτοί που παζάρεψαν την εκποίηση της χώρας και υπέγραψαν την υποταγή της, αυτοπροτείνονται εκ νέου «δίχως αιδώ και δίχως λύπη» ως οι…σωτήρες της.
Περιμένουμε από τον αντιμνημονιακό χώρο, ένα σοβαρό, επεξεργασμένο, ρεαλιστικό εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, οικονομική πολιτική, κοινωνική, ηθική.
Η χώρα έχει κατεπείγουσα ανάγκη από ένα πρόγραμμα υγιούς και σταθερής ανάπτυξης στα πλαίσια ενός συνολικού σχεδίου διακυβέρνησης, το οποίο να απαντά και στο κεντρικό ζήτημα προστασίας της κυριαρχίας της.
Τα μέλη μας και οι πολιτικοί μας φίλοι δεν χρειάζονται υποδείξεις για την εκλογική τους συμπεριφορά. Είναι πολίτες και όχι πελάτες. Δεν χρειάζονται την δική μας καθοδήγηση.
Ξέρουν τι σημαίνει ψήφος συνείδησης και γνωρίζουν τι εστί πολιτικός ρεαλισμός και κοινή λογική.
Η Δημοκρατική Αναγέννηση συσπειρώνει τις δυνάμεις της, προχωρεί σε οργανωτική ανασύνταξη και ιδεολογική θωράκιση, έτσι που πολύ γρήγορα θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε νικηφόρα την επόμενη εκλογική μάχη, που δυστυχώς-ευτυχώς δεν θα αργήσει...
Σ’ αυτή μας την προσπάθεια, είναι πολύτιμη η συμβολή όσων αρνούνται ν’ αποδεχθούν πως μοίρα του λαού μας είναι ο διεθνής διασυρμός και η εθνική εκποίηση.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε μαζί την αντίστασή μας, για να σχεδιάσουμε μαζί την σωτηρία της πατρίδας μας.

Ο Θεός σώζοι την Ελλάδα!

ΠΗΓΗ-www.danagennisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…