Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ


3 φεβρουαριου 2012


Δελτίο Τύπου


Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 22:00, στη ζωντανή εκπομπή «Αντιθέσεις» του τηλεοπτικού σταθμού ΚΡΗΤΗ TV στο Ηράκλειο, που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Σαχίνης, είναι καλεσμένοι τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ.κ. Σπύρος Λαβδιώτης, οικονομολόγος και Ηλίας Σταμπολιάδης, καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης. Το θέμα της εκπομπής είναι η οικονομική, πολιτική, εθνική και πνευματική κρίση που μαστίζει τη χώρα. Θα αναλυθούν τα αίτια και θα τεκμηριωθούν οι οικονομικές και πολιτικές προτάσεις που θα μπορούσαν να ανακτήσουν την εθνική ανεξαρτησία της χώρας και να την επαναφέρουν σε ρυθμούς ανάπτυξης και ευημερίας.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18:30 η Ιερά Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου οργανώνει Εσπερίδα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως , Αντωνίου Γιάνναρη 2 και Δημοκρατίας (Α. Παπανδρέου). Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας της Δημοκρατικής Αναγέννησης, κ.κ. Σπύρος Λαβδιώτης, οικονομολόγος και Ηλίας Σταμπολιάδης, καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, θα παρουσιάσουν τα βιβλία τους «Ευρώ, η Θηλιά στο Λαιμό της Ελληνικής Κοινωνίας» και «Αντισταθείτε η Ελλάδα Προδίδεται» αντίστοιχα. Την παρουσίαση και την συζήτηση που θα ακολουθήσει θα συντονίσει ο Ιατρός κ. Αντώνιος Ποθουλάκης .

Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18:00, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης οργανώνει Εσπερίδα στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Μηνά. Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Δημοκρατικής Αναγέννησης, κ Ηλίας Σταμπολιάδης, καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Αντισταθείτε η Ελλάδα Προδίδεται». Το βιβλίο αναλύει τα αίτια της κρίσης και προτείνει λύσεις για την ανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας και την επαναφορά της σε ρυθμούς ανάπτυξης και ευημερίας.

Εκ της Διευθύνσεως Πολιτικού Σχεδιασμού

πηγή-http://papathemelis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…