Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ο πρόεδρος του Κινήματος της Χριστιανικής Δημοκρατίας έστειλε την παρακάτω επιστολή σε όλους τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου



ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΗΝΑ 10-02-2012


ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Το ιστορικό Κίνημα Χριστιανική Δημοκρατία (Χ.Δ.), με την όντως αντιδικτατορική στάση του απέναντι στην ξενοκίνητη Χούντα του 1967, και η εφημερίδα του « Χριστιανική», με την ανεπανάληπτη σε αγωνιστικότητα αρθρογραφία του ιδρυτή και τότε προέδρου του, αειμνήστου Νικολάου Ψαρουδάκη, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για το λαό, την πατρίδα και το έθνος μας και εν όψει της διαδικασίας κύρωσης από τη Βουλή των Ελλήνων του νέου Μνημονίου και της νέας Δανειακής Σύμβασης, απευθύνεται σε σας προσωπικά τον, κατά το Σύνταγμά μας, εκπρόσωπο του έθνους και σας καλεί να πείτε:



- Το ΟΧΙ που επιβάλλει η ιστορία μας, η δημοκρατική μας παράδοση και η εθνική μας αξιοπρέπεια. Το ύψιστο χρέος σας να διασφαλίσετε την εθνική μας ανεξαρτησία, την λαϊκή μας κυριαρχία, τον πνευματικό, πολιτιστικό και υλικό μας πλούτο και το «αύριο» των παιδιών μας στην ίδια την πατρίδα τους.


-To OXI στα μέτρα που καταδικάζουν εκατομμύρια συμπολίτες μας να ζουν και να ζήσουν σε συνθήκες οικονομικής εξαθλίωσης με καταφύγιό τους τα συσσίτια, τα παγκάκια των πάρκων και -για τους «τυχερούς»- τα υπόστεγα πολυκατοικιών με τα από χαρτόκουτες «κλινοσκεπάσματα»!

-Το ΟΧΙ στο νέο Μνημόνιο και τη νέα Δανειακή Σύμβαση γιατί η υπερψήφισή τους , εκτός των άλλων, θα σημάνει:

α) Την επικύρωση και του πρώτου Μνημονίου και της αντίστοιχης Δανειακής Σύμβασης, κείμενα τα οποία, όπως γνωρίζετε, έχουν μεν κατατεθεί στη Βουλή αλλά δεν έχουν κυρωθεί και βάσει των οποίων η Ελλάδα «αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει…».

β) Την κατάλυση της λαϊκής κυριαρχίας και την παγίωση, με την υπογραφή σας, του κατοχικού καθεστώτος, που το πρώτο Μνημόνιο διαμόρφωσε, αλλά τώρα έρχεται σε πολύ πιο αντιλαϊκή, αντεθνική και βάρβαρη μορφή.

γ) Ότι προσωπικά παραδίδετε στους τοκογλύφους δανειστές μας, στην Ε.Ε., την Ε.Κ.Τ. και το Δ.Ν.Τ., την διακυβέρνηση της Χώρας μας, με αποδοχή του Αγγλικού Δικαίου και με δικαίωμά τους την κατάσχεση του εθνικού μας πλούτου. Έτσι όμως είναι βέβαιο και με μαθηματική ακρίβεια, ότι θα προκληθεί η ολοκληρωτική μας καταστροφή, σε προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικό και εθνικό επίπεδο.

Σε μια τέτοια, ό μη γένοιτο, περίπτωση η πατρίδα μας θα έχει μεταβληθεί σε ξέφραγο αμπέλι και πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα προκύψουν εθνικά προβλήματα που θα σχετίζονται άμεσα με την ίδια την εθνική μας ακεραιότητα και τη λαϊκή μας κυριαρχία.
Δεν έχετε τη δημοκρατική νομιμοποίηση, ούτε το δικαίωμα να προβείτε στην υπερψήφιση του νέου Μνημονίου και της νέας Δανειακής Σύμβασης, διότι στις εκλογές του 2009 ούτε το κόμμα σας, ούτε εσείς προσωπικά είχατε προειδοποιήσει τον ελληνικό λαό για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Γιαυτό στην περίπτωση που θα υπερψηφίσετε τα ως άνω «συμβόλαια θανάτου» θα είστε υπόλογος στον ελληνικό λαό και την ιστορία για την παράδοση της Χώρας στους δανειστές της, πράξη έσχατης προδοσίας, με ό, τι συνεπάγεται το γεγονός αυτό. Γιαυτό και για να μπορείτε να δείτε ακόμα και τα παιδιά σας χωρίς ντροπή, το ΟΧΙ στις ιταμές επιταγές των τροϊκανών και των αφεντικών τους -τραπεζιτών, χρηματιστών και τζογαδόρων κεφαλαιοκρατών- είναι μονόδρομος.

Ο Αγώνας μας αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να έχει άλλο χαρακτήρα παρά να είναι Αγώνας Αντικατοχικός και Απελευθερωτικός με ξεκάθαρους στόχους.

-Μια Ελλάδα ελεύθερη.

-Μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ειρήνης και της ισότιμης συνεργασίας με όλους τους λαούς για αμοιβαία πρόοδο.

- Είναι καιρός να ξαναβρούμε τον καλό εαυτό μας και με ενότητα στηριγμένη στην πίστη μας στις διαχρονικές αξίες και στις αγωνιστικές παραδόσεις του λαού μας να χαράξουμε, με θυσίες όλων και πρώτιστα των ισχυρών, μια εθνική στρατηγική για την απελευθέρωσή μας από τα σημερινά πολύμορφα δεσμά και μια πορεία αξιοποίησης του πνευματικού, πολιτιστικού και υλικού μας πλούτου για παραγωγή και δημιουργία αγαθών, που θα έχει πραγματικά ανάγκη ο λαός και η πατρίδα μας.
Ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα τα νιάτα μας περιμένουν από εσάς προσωπικά το ΟΧΙ στη νέα κατοχή, και το ΝΑΙ σας στον Αγώνα όλων μας για την Ελλάδα που επιτάσσει η Ιστορία μας και αξίζουν τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση
Μανώλης Μηλιαράκης
Πρόεδρος της Χ.Δ.


ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 78Δ – ΑΘΗΝΑ 10678 – ΤΗΛ. 210 3811302

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…