Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

προσκλητήριο!…



παπα-Ηλίας υφαντήσ

Είναι, πλέον, «ηλίου φαεινότερον» ότι ζούμε στον αστερισμό αδίστακτων και αδυσώπητων απατεώνων και προδοτών.

Είτε πρόκειται για τους μουλωχτούς της Τριμερούς, είτε για τα κολεγιόπαιδα της Μπίλντεμπεργκ, είτε γι’ αυτούς που μονοπωλούν (πολιτικά) την ορθοδοξία. Οι οποίοι είναι απλά και μόνο ορθόδοξοι υποκριτές και απατεώνες. Είτε για κάποιους άλλους, που καιροφυλακτούν, προκειμένου να εξαπατήσουν για μια ακόμη φορά το λαό και να γίνουν συνεταίροι στο καθεστώς της προδοσίας…

Που όλοι μαζί έχουν αναλάβει εργολαβικά τη διάλυση και εξαφάνιση της Ελλάδας. Και μεθοδεύουν και ενεργοποιούν το ξεπούλημά της.

Γεγονός, που σημαίνει ότι δεν έχουμε καιρό για «λόγια κι άλλα λόγια», όπως θα ’λεγε και ο ποιητής. Γιατί εδώ και τώρα η πατρίδα μας «κάνει πανιά». Και μαζί με την πατρίδα μας «κάνει πανιά και η ψυχή» μας.

Γι’ αυτό η ώρα αυτή δεν μπορεί, παρά να είναι η ώρα κρίσιμων αποφάσεων. Με πρώτη και βασικότερη την απόφαση για συμπαγή και αρραγή ενότητα.

Γιατί κανένας δεν θα μπορέσει να ματαιώσει την αρπαγή της χώρας μας, κολυμπώντας μόνος του μέσα στη θάλασσα με τους καρχαρίες!

Και αυτό, που πρωταρχικά χρειάζεται για την ενότητα αυτή, όπως είπε και ο Δημήτρης Καζάκης, στην ομιλία του στο Πολεμικό Μουσείο (14-1-12) είναι κάποιος Παπαφλέσσας.

Που, ας μου επιτραπεί να πω, ότι, στην περίπτωση αυτή, θα μπορούσε να ήταν κάποιος σαν τον π. Γεώργιο Μεταλληνό.

Ο οποίος και γνώση και κύρος και υπευθυνότητα διαθέτει.

Και βέβαια όχι, για να διεκδικήσει πολιτικά οφίτσια ή θώκους εξουσίας. Αλλά, για να γίνει η φωνή της αγωνίας για την πατρίδα, που κινδυνεύει. Και να εμπνεύσει τη ελπίδα για τη σωτηρία της Πράγμα, που μπορεί καλύτερα από κάθε άλλον να το επιτύχει.

Και βέβαια μαζί του να συμπαραταχθούν και όλοι εκείνοι, που βλέπουν τον κίνδυνο και προειδοποιούν εναγωνίως για την επερχόμενη καταστροφή.

Ο καθηγητής κ. Νότης Μαριάς σε συνέντευξή του στο Ραδιοεννέα απευθύνει προσκλητήριο σε όλους, όσοι θέλουν να αγωνιστούν ενάντια στους ολετήρες της πατρίδας. Και έχει αφήσει, μάλιστα, για συνεννόηση και επικοινωνία και το τηλέφωνο: 697759 4022.

Κανείς δεν πρέπει να κλείσει τ’ αυτιά του και να εγκλωβιστεί στον οποιοδήποτε στείρο ιδεολογικό και κομματικό του ναρκισσισμό.

Αντίθετα πρέπει να κλείσουμε τα’ αυτιά μας στις σειρήνες των συκοφαντών, που προσπαθούν να υπονομεύσουν όσους απειλούν να χαλάσουν τα εθνοκτόνα σχέδια της ληστοσυμμορίας:

Όταν, για παράδειγμα, μας λένε πως ο Τσίπρας και ο Καμένος, ο Καζάκης και ο Μαριάς, Ο Μανώλης ο Μηλιαράκης (της Χρ. Δημοκρατίας), ο Ηλίας Σταμπολιάδης (της Δημ. Αναγέννησης), Ο Σταύρος Βιτάλης (του Πατριωτικού Μετώπου), οι εκπρόσωποι του Λαϊκού Κινήματος και των Αποστράτων, κλπ, κλπ, δεν τους «γεμίζουν το μάτι».

Γιατί βέβαια οι άνθρωποι αυτοί δεν έκλεψαν και δεν λήστεψαν το λαό. Δεν έκαμαν νόμους για την ασυλία των απατεώνων υπουργών και βουλευτών. Και άλλους για την «εχθροπάθεια» εναντίον των Ελλήνων. Και την προστασία του καθενός ντόπιου και ξένου αλήτη. Με το ξυλοφόρτωμα και τον ψεκασμό με ασφυξιογόνα καθενός δίκαια διαμαρτυρόμενου πολίτη…

Σε αντίθεση με τους αγγέλους και αρχαγγέλους της μιας και της άλλης τρόικας των αξιότιμων ντόπιων και των ξένων τοκογλύφων, που μας έφεραν στην τωρινή, άσχημη, ανήθικη και διαβολικά πλασμένη κόλασή τους.….

Κι ας μου επιτραπεί να κάμω μια έκκληση προς τους αγαπητούς αστυνομικούς:

Φίλοι αστυνομικοί

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι είστε σάρκα από τη σάρκα του φτωχού λαού. Και πως δεν έχετε καμιά απολύτως σχέση με το αληταριό των απατεώνων, που ξεπουλάνε και καταστρέφουν την πατρίδα μας.

Που σημαίνει ότι έργο σας είναι να είστε προστάτες του καθενός πολίτη, που αδικείται και καταληστεύεται. Και όχι του καθενός αξιότιμου αλήτη, που μεθοδεύει την πολλαπλή αδικία και καταλήστευση σε βάρος του. Και ασφαλώς και σε βάρος δικό σας.

Έτσι μάλιστα, που να φαίνεται ότι σας χρησιμοποιούν και ως άλλοθι, για να εισπράττετε την αγανάκτηση του λαού για τα δικά τους κακουργήματα και ανοσιουργήματα!

Αυτή την ώρα-κατά κοινή ομολογία πολλών εγκρίτων και εντίμων ανθρώπων της πολιτικής και του πνεύματος-η πατρίδα διατρέχει τον έσχατο κίνδυνο, όχι προσωρινής, αλλά διαχρονικής κατοχής.

Και χρέος όλων μας δεν είναι να υπακούσουμε στους νόμους της αδικίας και της απάτης, αλλά πέρα και πάνω απ’ όλα στο ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος.

Γιατί διαφορετικά θα είμαστε όλοι υπόλογοι έναντι εκείνων, που στο παρελθόν αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας κι εκείνων, που στο μέλλον θα ζήσουν στο καθεστώς δουλείας, που τους κληροδοτούμε.

Όσο και η κατοχική Βουλή και Κυβέρνηση, που εκπροσωπεί τα κανιβαλικά συμφέροντα των δολοφόνων της Ελλάδας και των Ελλήνων…

πηγή-http://papailiasyfantis.wordpress.com/


Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…