Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Βοηθήστε ώστε η Αστυνομία να αναλάβει τις ευθύνες της!

Η Μαριαλένα Κ. απευθύνθηκε στο www.zoosos.gr για να ζητήσει οδηγίες, ώστε να αντιμετωπίσει την παθητική κακοποίηση, που υφίσταται ένας σκύλος, ο οποίος βρίσκεται κλεισμένος σ’ ένα κτίριο στη γειτονιά της και κλαίει από το πρωί μέχρι το βράδυ εδώ και πολύ καιρό. Το ζώο δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση είναι ή αν είναι δεμένο ή χτυπημένο! Μόνο το ακούει είναι το διαρκές κλάμα του!

Η Μαριαλένα ακολούθησε τις οδηγίες που τις στείλαμε και πήγε στην Αστυνομία στο Α.Τ. Παγκρατίου στην οδό Πρατίνου αλλά δεν κατάφερε κάτι, αφού της είπαν ότι μόνο αν κάνει μήνυση μπορούν να ασχοληθούν! Όμως η ίδια μόνη της χωρίς την στήριξη ενός φιλοζωικού συλλόγου δεν είναι εύκολο να το αντιμετωπίσει. Άλλωστε πρώτα πρέπει να μάθει τι έχει αυτό το ζώο, πως το έχουν και υποφέρει. Θυμίζουμε ότι μήνυση στοιχίζει και 100 ευρώ!

Επειδή είναι αποφασισμένη να βοηθήσει αυτό το ζώο και να το σώσει από το δράμα του ζητεί την βοήθεια κάποιου φιλοζωικού σωματείου, που να δραστηριοποιείται στην Αττική, ώστε να πάνε μαζί στην Αστυνομία και να πιέσουν τα όργανα της τάξης να τηρήσουν τους νόμους και να πάνε επί τόπου να δουν τι συμβαίνει και αρχικά να κάνουν έστω συστάσεις!

Το ζώο βρίσκεται σε μια γειτονιά στο Παγκράτι στα σύνορα με Μετς... Το τηλέφωνο της Μαριαλένας είναι: 6947900277 και αυτό είναι το email της: kyriak5@yahoo.gr. Αν μπορείτε να τη βοηθήσετε πιέζοντας την Αστυνομία να ασχοληθεί με το θέμα απευθυνθείτε είτε στο www.zoosos.gr είτε καλέστε την Μαριαλένα απευθείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…