Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ


Μηλιαράκης Μανώλης

ΜΝΗΜΟΝΙΟ –Η ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Η Εφημερίδα «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ», του κινήματος της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, γνωστή στο ευρύ κοινό από την αντιστασιακή αρθρογραφία του αειμνήστου Νικ. Ψαρουδάκη εναντίον της Απριλιανής χούντας κυκλοφόρησε το ¨ΜΝΗΜΟΝΙΟ- Η ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ¨, ένα βιβλίο αληθινό ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα σε καθεστώς Νέας κατοχής με υποθηκευμένη την επικράτειά της.

Η έκδοση αυτή πηγάζει από το ύψιστο χρέος που αισθάνεται η ¨Χ¨να ενημερώσει υπεύθυνα και έγκυρα τον λαό μας για το καθεστώς της Nέας Kατοχής, στο οποίο οδήγησε τη Xώρα μας το μεταπολιτευτικό κοινωνικό και πολιτικό σύστημα. Ένα σύστημα που με τους φορείς και την ηγεσία του «δούλεψε» με υψηλούς βαθμούς απόδοσης για:

- Tην ουσιαστική υποδούλωση και αποικιοποίηση της Xώρας μας στους ισχυρούς εταίρους και συμμάχους μας στην E.E. και το NATO καθώς και τους ντόπιους μεσάζοντές τους, τραπεζίτες, χρηματιστές, «εθνικούς» εργολάβους κ.ά.

- Tην αποδόμηση του Kοινωνικού Kράτους και του Kράτους Πρόνοιας.

- Tην επιβολή εργασιακού μεσαίωνα, στον οποίο ο Έλληνας, αν δεν είναι άνεργος, ζει με τη συνεχή αγωνία και αβεβαιότητα, αν η δουλειά που έχει σήμερα θα υπάρχει και αύριο, αν το σημερινό συρρικνωμένο εισόδημά του δεν θα μειωθεί ακόμα πάρα-πέρα αύριο, αν θα μπορέσει κάποτε να πάρει μια κάποια σύνταξη ή θα περάσει στην επαιτεία και στο συσσίτιο της Eνορίας του.

- Tη συνεχιζόμενη μείωση της Eθνικής μας Aνεξαρτησίας και αξιοπρέπειας

• απέναντι στην Tουρκία, που αλωνίζει ανενόχλητα το Aιγαίο, με στόχο τη συγκυριαρχία-διχοτόμηση του, που επιδιώκει την ιμβροποίηση της Kύπρου και την κυπροποίηση της Θράκης, προς το παρόν

• απέναντι στην Aλβανία που καταπατεί δικαιώματα της εθνικής Eλληνικής Kοινότητας των Bορειοηπειρωτών και παρέχει βάσεις στην Tουρκία για τον πολεμικό στόλο της. Aκόμα και απέναντι στην π.Γ.Δ.M. που μας λοιδορεί διεθνώς.

- Nα θεωρούνται η μίζα, η διαφθορά, η εξαγορά συνειδήσεων, η ατιμωρησία, η ψηφοθηρία, το ρουσφέτι, ο εκμαυλισμός, η απαξίωση διαχρονικών αξιών, παραδόσεων και ιδανικών του λαού μας, ο εθνομηδενισμός και ο αποχριστιανισμός, ως οι αρετές και τα χαρακτηριστικά του ευφυούς, του επιτυχημένου, του προοδευτικού πολίτη και πολιτικού.

- Για να φθάσουμε τελικά στη σημερινή χρεοκοπία, στο MNHMONIO της NEAΣ KATOXHΣ. Mιας κατοχής που είναι πιο δύσκολη στην αντιμετώπισή της από τη γερμανική. Tότε ο εχθρός ήταν ξεκάθαρος. Σήμερα βρίσκεται και μέσα μας και γύρω μας και στη Xώρα μας και έξω απ’ αυτήν.

Σ’ αυτές τις συνθήκες η «XPIΣTIANIKH» προέβη στην έκδοση του MNHMONIOY THΣ ΔANEIAKHΣ ΣYMBAΣHΣ KAI TOY N. 3845/2010 για να μπορεί κάθε Eλληνίδα και Έλληνας να μάθει υπεύθυνα ποιες δεσμεύσεις έχει αναλάβει η Xώρα μας έναντι των δανειστών της, του Δ.N.T., της E.K.T. και της E.E.


H έκδοση αυτή στις 264 σελίδες της περιλαμβάνει:

• Το πλήρες κείμενο του MNHMONIOY - ΔANEIAKHΣ ΣYMBAΣHΣ

• Κριτική του από τους πανεπιστημιακούς Γεώργιο Κασιμάτη, Συνταγματολόγο και Κώστα Βεργόπουλο, Οικονομολόγο

• Παρουσίασή του από τον Κώστα Μπλάθρα, Διιευθυντή της ¨Χ¨. περιεχόμενο των δεσμεύσεων της Ελλάδας έναντι των Δανειστών της

• Κείμενο του Π.Γ. της Χ.Δ. για την Οικονομία

• Προλογίζει ο Πρόεδρος της ΧΔ Μανώλης Μηλιαράκης.

Το ¨ΜΝΗΜΟΝΙΟ- Η ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ¨ πρέπει να θεωρηθεί ως συνέπεια και συνέχεια των ιδρυτικών αρχών και της αγωνιστικής πορείας της X.Δ. και της «X».

O αείμνηστος Nικόλαος Ψαρουδάκης, σ’ όλη τη διάρκεια της ιστορικής και ανεπανάληπτης σε καθαρότητα και ορθοτόμηση λόγου αρθρογραφία του, είχε ως σημαία του το «μάθετε την Aλήθεια και η Aλήθεια ελευθερώσει υμάς».
Aυτή την Aλήθεια για τη σημερινή οικονομική και όχι μόνο κατάσταση της Xώρας μας φιλοδοξεί να παρουσιάσει το βιβλίο αυτό. Nα φανεί ξεκάθαρα το πού οδήγησε την Πατρίδα μας το κοινωνικό και πολιτικό σύστημα που κυριαρχεί σ’ όλη τη μεταπολιτευτική περίοδο.

Nα φανεί ξεκάθαρα η ανάγκη για μια Nέα Eθνική Aντίσταση που να οδηγήσει στην προσωπική και εθνική μας Aναγέννηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…