Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ



(Η ημερομηνία 29/6 είναι ενδεικτική και επιλέχθηκε με βάση τον έντονο συμβολισμό της, για να τιμήσει το αίμα που χύθηκε στις 29/6/2011 από τους τότε αγωνιστές ενάντια στην οικονομική κατοχή της πατρίδας μας).

Οι απαιτήσεις των δανειστών είναι πλέον ξεκάθαρες και αποτυπώνονται στο σχέδιο της συμφωνίας που επιδόθηκε στην Ελληνική αντιπροσωπεία. Με λίγα λόγια, μειώσεις μισθών και συντάξεων σε επίπεδο Βουλγαρίας (με κόστος ζωής Ελβετίας), αυξήσεις φόρων, απολύσεις, κατάλυση κάθε έννοιας εργασιακού δικαιώματος, ξεπούλημα όλης της δημόσιας περιουσίας. Και πάνω απ’ όλα κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας και της δημοκρατίας στη χώρα που την γέννησε.
 

Έστω κι αν τελικά δεν επιμείνουν σε όλες τις απαιτήσεις τους σε αυτή την φάση, είναι βέβαιο ότι θα επανέρθουν στην επόμενη. Το 3ο μνημόνιο, όπως κι αν ονομαστεί, θα αποτελέσει την οριστική ταφόπλακα για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Το ότι θα έρθει και με αριστερή κυβέρνηση, σβήνει πλέον κάθε ελπίδα σωτηρίας του Ελληνικού λαού.
 

Καλούμε τους αγανακτισμένους του 11, καλούμε όποιον Έλληνα πολίτη κατανοεί ότι η πολιτική που μας επιβάλουν οι ευρωκανίβαλοι έχει σαν στόχο την εξόντωσή μας, να μπει εμπόδιο στην μνημονιακή βαρβαρότητα. Καλούμε τον Ελληνικό λαό στο Σύνταγμα την ημέρα ψήφισης του 3ου μνημονίου, ανεξάρτητα από τις πολιτικές του πεποιθήσεις, να κάνουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το κοινοβούλιο, σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσουμε την χώρα μας. Να εμποδίσουμε αυτούς που ψηφίσαμε σαν εκπροσώπους μας να εισέλθουν σ'αυτό, για να βάλουν την 3η και πιο θανατηφόρα θηλιά γύρω από τον λαιμό μας..

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

ΠΗΓΗ-https://www.facebook.com/events/462149570618896/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…