Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

 Φωτογραφία: "ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ"
Η μεγαλύτερη Ηπειρώτικη εκδήλωση αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα! Σε δώδεκα μέρες από σήμερα, στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ. Ας βοηθήσουμε να το μάθουνε όλοι οι ξενιτεμένοι Ηπειρώτες, όλοι οι φίλοι της Ηπείρου και της παράδοσης. Ας προσκαλέσουμε όλους τους φίλους μας και από εδώ και στόμα με στόμα! Ας κάνουμε την επιτυχία της εκδήλωσης ενίσχυσης της Πανηπειρωτικής, δική μας υπόθεση. Γιατί η Πανηπειρωτική είναι το στήριγμα όλων μας, ας τη στηρίξουμε λοιπόν στο μεγάλο της κάλεσμα!


H κορυφαία Ηπειρώτικη βραδιά αυτό το καλοκαίρι!

 

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014, 8:30 μμ, Θέατρο Πέτρας

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, ο κορυφαίος φορέας της Ηπειρώτικης Αποδημίας στον κόσμο, μας προσκαλεί στο μεγαλύτερο Ηπειρώτικο αντάμωμα αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα, τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη. Με τον ανθό της Ηπειρώτικης μουσικής και χορευτικής παράδοσης, με μια πλειάδα δεξιοτεχνών κι ερμηνευτών, με τα πιο όμορφα και εμβληματικά Ηπειρώτικα τραγούδια, το Θέατρο Πέτρας καλωσορίζει την Ήπειρο και τη ζώσα παράδοση σε μια μονάκριβη βραδιά.

Οι καλλιτέχνες συμμετέχουν εθελοντικά, στηρίζοντας το έργο της Πανηπειρωτικής κι ο κατάλογος των συμμετοχών διαρκώς μεγαλώνει, καθιστώντας το Ηπειρώτικο Πολυθέαμα «ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ» μια από τις πιο υποσχετικές Ηπειρώτικες συνάξεις εδώ και πολλά χρόνια. Οι συμμετοχές ήδη περιλαμβάνουν πλήθος από καταξιωμένες Ηπειρώτικες κομπανίες και τραγουδιστές αλλά και Ηπειρώτες δημιουργούς που διακρίνονται και σε άλλα ηχοχρώματα, όπως το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι.

Τη Δευτέρα 14 Ιουλίου όλοι οι απόδημοι Ηπειρώτες της Αττικής, όλοι οι φίλοι της Ηπείρου και της ζώσας παράδοσης, ανταμώνουμε στο Θέατρο της Πέτρας σε μια βραδιά γενναιόδωρη κατά τον απαράμιλλο Ηπειρώτικο τρόπο. Με μεγάλους κυκλωτικούς χορούς, όταν οι θεατές της βραδιάς γίνονται πρωταγωνιστές της, πέμποντας μηνύματα ανάτασης και έγερσης πολύτιμα σήμερα. Με εισιτήριο μόλις 5 ευρώ, συμβολική ενίσχυση στο έργο και τη δράση της Πανηπειρωτικής, την τόση απαραίτητη για όλους τους απόδημους Ηπειρώτες σήμερα. Στην εποχή της κρίσης που όλο και περισσότερο δεν έχουμε παρά ο ένας τον άλλο, στηρίζουμε το μεγαλύτερο συλλογικό μας φορέα, την Πανηπειρωτική, το στήριγμα για κάθε ξενιτεμένο Ηπειρώτη. Και το κάνουμε με τρόπο Ηπειρώτικο, εγερτήριο και δημιουργικό, αγωνιστικό και πολύκαρπο, όπως η Ιστορία και το ήθος των Ηπειρωτών επιτάσσει.

Τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, στις 8:30 μμ, όλοι στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη! Στην κορυφαία Ηπειρώτικη βραδιά αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα! Με τον τρόπο της Πανηπειρωτικής που τολμά και αξιώνεται να διοργανώνει κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα σε τέτοιες εποχές. Οι απόδημοι Ηπειρώτες μπορούν και το αξίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…