Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Μη με ξεχνάς.avi



http://www.youtube.com/watch?v=My08xSU_Ws0 

 

Η Φλόγα είναι Σύλλογος Γονιών Παιδιών και Εφήβων, που έτυχε να αρρωστήσουν από νεοπλασματική ασθένεια και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών.

Ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς, στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και από τότε εκατοντάδες γονείς, προσέφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν εθελοντικά, χωρίς καμία αμοιβή τις υπηρεσίες τους, ώστε η Φλόγα να παραμένει αναμμένη και να στηρίζει το παιδί που βρίσκεται σε θεραπεία και την οικογένεια του.

Στη Φλόγα δεν υπάρχουν επώνυμοι ή γραφεία διαφήμισης και προβολής.

Η Φλόγα είναι Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και τακτικά μέλη μπορεί να είναι μόνο γονείς παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Ανώτατα όργανα διοίκησης σύμφωνα με το καταστατικό της, είναι:

• η «Γενική Συνέλευση» των μελών της , η οποία πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο, (περίπου Απρίλιο με Μάιο) στην οποία μπορούν να συμμετέχουν και να ψηφίσουν όλα τα τακτικά μέλη.

• το «Διοικητικό Συμβούλιο» το οποίο εκλέγεται κάθε δύο χρόνια από τη Γενική Συνέλευση και αποτελείται από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, το Γενικό Γραμματέα, τον Ταμία και 3 μέλη.

• το «Γενικό Συμβούλιο», στο οποίο συμμετέχουν το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εκπρόσωποι της περιφέρειας καθώς και όλοι οι γονείς που βρίσκονται κοντά στη Φλόγα και συμμετέχουν στις δραστηριότητες της.

Τα έσοδα της Φλόγας είναι δωρεές, μικρές και μεγάλες, από ευαισθητοποιημένους φίλους και φορείς, χωρίς καμία βοήθεια από το κράτος.

Για τις δραστηριότητες της Φλόγας μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.floga.org.gr.


 "ΦΛΟΓΑ" Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια
Αθήνα: Αιγίου 6-8 - Γουδή, ΤΚ:115-27
Τηλ: 210-7485000
Φαξ: 210-7772421 http://www.floga.org.gr
Email: floga@floga.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…