Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Για την Φιλίζ…Το αυτοκίνητο το όπλο τους, η αλληλεγγύη το όπλο μας.


Χθες αντιμέτωπη με την αυτοκινητική βία   σήμερα αντιμέτωπη με την διάλυση του κοινωνικού κράτους

 Filiz


Μήνυμα Αλληλεγγύης

 8-11-2013

Ονομάζομαι Φιλίζ και ζητάω οικονομική βοήθεια, πριν 9 χρόνια είχα ένα τροχαίο με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούμαι μέχρι σήμερα. Χρειάζεται να κάνω το κατά σειρά τρίτο χειρουργείο στη μέση ( αποσυμπίεση και σπονδυλοδεσία ) στη θωρακική μοίρα.
Πρέπει να γίνει το συντομότερο διότι υπάρχει κίνδυνος μόνιμης αναπηρίας. Χρειάζεται να μαζευτεί το ποσό των 7 χιλιάδων ευρώ, παρακαλώ λοιπόν όποιος έχει και μπορεί ας βοηθήσει βάζοντας έστω και 5 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό Εθνικής τραπέζης : 273/750153-62 Καντουχάρ Φιλίζ.                                             ΚΑΙ ΙΒΑΝ:GR9401102730000027375015362

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ
Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 16/9 ΔΕΥΤΕΡΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
……………………………………………………………………………………………………………..
Πριν απο χρόνια (9) στην Θεσσαλονίκη, ενα βράδυ 2 παιδιά μαζί με αλλά 2 θέλησαν να βγούν για να διασκεδάσουν. Ηταν σε 2 μηχανάκια. Σε μια διασταύρωση και ενώ είχε ανάψει το πράσινο γι αυτά, προσπαθώντας να περάσουν, ένας μεθυσμένος οδηγός, παρακάμπτοντας μάλιστα τους άλλους που περίμεναν, παραβιάζει το κόκκινο και χτυπάει το ένα μηχανάκι. Το ένα παιδί “έζησε’ 4 μέρες στην εντατική του νοσοκομείου, ψάχνοντας όλοι να βρούμε έστω μια μικρή ακτίνα ελπίδας , αλλά μάταια.
Το άλλο, η Φιλίζ, τα κατάφερε, αλλά πέρασε πολλές μέρες στα νοσοκομεία, με απανωτές εγχειρήσεις και ελπίδες για κινητικότητα που έρχονταν και έφευγαν. Και ενώ όλα έδειχναν ότι κάπως σταθεροποιείται η κατάσταση της (προσαρμοσμένη πλέον στα κινητικά της προβλήματα) ήλθε και το τελευταίο χτύπημα. Πρέπει να ξαναμπεί στο χειρουργείο επειγόντως, διαφορετικά κινδυνεύει σοβαρά από πλήρη αναπηρία.
………………………………………………………………………………………………………
Όπως σημειώνει η  Φιλίζ η επεμβαση «θα γίνει σε ιδιωτική γιατί ο γιατρός μου έφυγε απο το Παπαγεωργίου» (συμμετοχή ΕΟΠΥΥ).
Ολες οι πληροφοριες από την σελίδα του facebook    https://www.facebook.com/events/354999291299757/?ref=22
Σχετική έκκληση απηύθυναν και  οι φίλαθλοι της Ξάνθης. http://olaxanthi.gr/?p=16391
Ηδη προσφέρθηκε το αίμα που χρειάζεται αλλά οικονομικά δεν έχει συμπληρωθεί το απαιτούμενο ποσόν. Ας βοηθήσουμε όσοι/ες μπορούμε. 

πηγή-http://www.soste.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…