Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


                                    
                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Kυριακή 9 Ιουνίου, στην πλατεία Ελευθερίας από τις 10.30 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ, η Α΄και η Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, ο ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Νεολαίας Δήμου Αθηναίων), οι Διεύθυνσεις Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, το ΥΠΕΚΑ και η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς διοργανώνουν μια εκδήλωση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.


Στην εκδήλωση αυτή η περιβαλλοντική ομάδα του Δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ενώ ο Σύλλογος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ θα στήσει παιχνίδι και εργαστήριο κατασκευής μουσικών οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά.

Λίγα λόγια για τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ:

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναθήναια ιδρύθηκε το 1998. Σε αυτόν συμμετέχουν κάτοικοι και εργαζόμενοι των περιοχών Ψυρρή, Κεραμεικού και Μεταξουργείου. Στόχος του είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη της περιοχής και η ποιότητα ζωής για όλους τους κατοίκους. Ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητές του είναι η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, οι παρεμβάσεις για την καλυτέρευση της ζωής των πολιτών, η διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την πρόεδρο του συλλόγου, Βάσω Νικολακοπούλου στο τηλ. 6974300211 ή ηλεκτρονικά στο panathinaia_syllogos@yahoo.gr, facebook: Παναθήναια πολιτιστικός σύλλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…