Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ «Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ» του Alexander Dugin

Τετάρτη 19 Ιουνίου, ώρα 19:30
Αίθουσα Λόγου & Τέχνης (Στοά του Βιβλίου)
 Πανεπιστημίου 47, Αθήνα

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:

Δημήτρης Κιτσίκης, Καθηγητής και Ακαδημαϊκός
Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας
Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας

Συντονίζει η Μαρία Λυσάνδρου, Αρχισυντάκτις Hellenic NEXUS

Το πολύκροτο βιβλίο του Ρώσσου γκουρού της Γεωπολιτικής Alexander Dugin, που αποτελεί εισαγωγή σε μια ιδέα η οποία μπορεί να διαμορφώσει την πορεία του παγκόσμιου πολιτικού μέλλοντος.
Γραμμένο από έναν μελετητή που επηρεάζει ενεργά την κατεύθυνση της σημερινής ρωσσικής εξωτερικής πολιτικής και στρατηγικής αφού είναι επί μία και πλέον δεκαετία, σύμβουλος του Vladimir Putin και άλλων ηγετών του Κρεμλίνου.
Σύμφωνα με τον Alexander Dugin, που είναι και ο διανοητικός ηγέτης του Ευρασιατικού Κινήματος, χρειαζόμαστε μια Τέταρτη Ιδεολογία η οποία, αν και θα χρησιμοποιήσει στοιχεία που θα αντλήσει από τα συντρίμμια των τριών πρώτων ιδεολογιών του 20ου αιώνα, η ίδια θα είναι καινοτόμα και μοναδική.
Σύμφωνα με τον Dugin, ο αρχικός μας στόχος πρέπει να είναι ο Δυτικός Μεταμοντερνισμός: πρέπει να κηρύξουμε τον πόλεμο σε αυτή την κυρίαρχη αυτοκρατορία, η οποία αποτελεί ένα νοσηρό μείγμα της κοινωνίας του θεάματος και της κουλτούρας του καταναλωτισμού, καθώς και του σχεδίου της για την έσχατη παγκόσμια κυριαρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…