Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

                                       
                                       ΔΗΚΚΙ
                               ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


 
                                                ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Α  28/                                                          2810/2012



 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!


Προχωράνε τώρα και σε συλλήψεις και μάλιστα δημοσιογράφων! Συλλήψεις δημοσιογράφων οι οποίες - ανεξάρτητα από πρόσωπα - δεν αφορούν υποθέσεις όσων συμμετείχαν, προώθησαν και κάλυψαν το "μεγάλο φαγοπότι" της τελευταίας 20ετίας, όπως έπραξε με περίσσιο ζήλο και ιδιαίτερη επιτυχία ένα μεγάλο μέρος αυτού του σιναφιού.
Συλλήψεις δημοσιογράφων με αιτία το ότι τόλμησαν να ασχοληθούν με τις λίστες που αποδεικνύουν τη διαφθορά και τον εκμαυλισμό σύσσωμου του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος και του "πολιτικού κόσμου" των τελευταίων δεκαετιών.
Τις λίστες οι οποίες, παραμονές της ψήφισης των "μέτρων" ολικής καταστροφής, αποδεικνύουν, έως και σε έναν ανυποψίαστο ακόμη - εγκλωβισμένο πολίτη, το από που εκπορεύθηκε και το πως επικράτησε ο νεοφιλελεύθερος τυφώνας και η ξένη κατοχή που σαρώνουν τον τόπο, το πως δρομολογήθηκε η εξυφαινόμενη γενοκτονία και νέα εθνική καταστροφή.
Τις λίστες που κρατάει καλά φυλαγμένες η τρικομματική πολιτική κλίκα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, γνωρίζοντας ότι όταν αρχίσουν να ξηλώνονται μερικοί πόντοι θα φύγει όλο το κουστούμι του νεοταξικού καθεστώτος "εσωτερικού" και "εξωτερικού" που εκπροσωπεί. Γνωρίζοντας ότι τότε δεν θα αρκούν οι 3.000 και πλέον πραιτοριανοί που έχει επιστρατεύσει ο κ. Παπούλιας στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την οργή του λαού και επιπλέον θα μείνουν εντελώς εκτεθειμένοι και οι Γερμανοί προστάτες της, οι οποίοι εγκαλούν και υβρίζουν τον Ελληνικό λαό ως διεφθαρμένο την στιγμή κατά την οποία, αποδεδειγμένα (SIEMENS, υποβρύχια, C4i,αεροδρόμιο Σπάτων κ.λ.π. κ.λ.π.) οι ίδιοι απετέλεσαν τον εγκέφαλο και το πρυτανείο της διαφθοράς οργανώνοντας την μεγαλύτερη πολιτική απάτη που γνώρισε η Ευρώπη μεταπολεμικά, με θύμα ένα ολόκληρο έθνος.
Τα "Χριστοφοράκια" της λίστας πρέπει να μείνουν καλά προστατευμένα μαζί με τον μπαμπά Χριστοφοράκο (της "μητρικής" όλων των σκανδάλων SIEMENS ) τον οποίο κρύβει επιμελώς στα φουστάνια της καγκελαρίας η κ. Μέρκελ, ή έστω να τη βγάλουν καθαρή με μερικά μόνο φορολογικά μικρο-πρόστιμα για να μην ανοίξουν το στόμα τους και αποκαλυφθεί το πραγματικό πρόσωπο του ευαγούς ιδρύματος που ακούει στους κωδικούς Μάαστριχτ, ΟΝΕ, ΕΥΡΩ και Γερμανικός ιμπεριαλισμός.
Για να μην έρθει στο φως ένα μέρος από τα άδυτα όπου εκκολάφθηκε το αυγό του φιδιού του νέου φασισμού που χτυπάει την πόρτα μας και να μείνουμε με την ψευδαίσθηση ότι η Παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη αποτελούν μια αντικειμενική εξέλιξη της ιστορίας και ότι ο νέος φασισμός δεν είναι το Δ΄ Ράιχ της Κομισιόν αλλά τα υποκατάστατά του της συμμορίας του Μιχαλολιάκου και της Χ.Α.  
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΞΑΝΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ.                 
ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ "ΜΕΤΡΩΝ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟ ΕΞΕΛΙΞΗ "ΛΕΥΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ.
ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΙΑΣ - ΥΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΣΤΩ ΜΑΝΔΥΑ -  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΞΕΝΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ, ΤΑΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ  ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ  ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ - ΑΠΟΤΟΚΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΕN ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΡΟΪΚΑΣ.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ - ΡΙΖΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ – ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ .
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ - ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΚΑΘΑΡΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ "ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ" ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ 1843, ΤΟ 1910 ΚΑΙ ΤΟ 1922 ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ:

1) Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ NA KANEI ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “HOT DOC”.
2) Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΟ - ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΑ ΚΑΙ ΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟ, ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.
3) ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ Δ.Ο.Υ. ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΑΧΕΩΣ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥΣ.
4) Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙ - ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ - ΑΛΛΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ!
5) ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ - ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΩΣ 15.11.2012 ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΕΩΣ 30.11.2012 ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΟΠΩΣ π.χ. ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
                                         
πηγή- dikki.org  Καρόλου 28 Πλατεία Καραϊσκάκη τηλ. 210-5234289                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…