Ζητούμε από την Τουρκία την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Σημεια των Καιρων

 

Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός 4Ε

Σημεία των Καιρών

Από την Δευτέρα 17-9-12, ξεκίνησε η νέα τηλεοπτική χρονιά για την εκπομπή ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, με τον δικηγόρο κ. Κωνσταντίνο Λογοθέτη. Η εκπομπή, μαχητική, τολμηρή αλλά συγχρόνως αντικειμενική, διεκδικεί ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης, αφού κρατά τους τηλεθεατές ενήμερους για όσα τους αφορούν αλλά δεν γίνονται ευρέως γνωστά.
Η εκπομπή θα επαναληφθεί την Κυριακή στις 13:00, ενώ πολύ σύντομα θα μπορείτε να την βρείτε και στο κανάλι του Σταθμού μας στο youtube.

Η εκπομπή σχολιάζει την επικαιρότητα με σεβασμό. Ψέγει το κακό ως νοοτροπία, ως στάση ζωής, χωρίς να αμαυρώνει υπολήψεις. Φέρνει στο φως άγνωστες σελίδες του ελληνικού βίου, άγνωστους ήρωες της ελληνικής Ιστορίας, αφανείς επιστήμονες και ευεργέτες που η προσφορά τους υπήρξε μεγίστη και πρωτοπόρος, αλλά η σύγχρονη Ιστορία τους έχει θέσει στην αφάνεια. Ο φακός της εκπομπής εστιάζεται σε γεγονότα και πράξεις διαφορετικές από αυτές που συνήθως προβάλλονται, παρουσιάζοντας την ανθρώπινη πλευρά της κοινωνίας, την γεμάτη καλοσύνη, προσφορά και αλληλεγγύη.
Η εκπομπή δίνει την δυνατότητα στους τηλεθεατές να εκφράσουν την άποψή τους, να καταθέσουν την μαρτυρία τους, να σχολιάσουν τα γεγονότα, να θέσουν τα ερωτήματά τους.

ΠΗΓΗ- www.tv4e.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…